19. september 2020
Frederik Christensen har netop takket nej til 1. divisionsklubben Thisted FC. Han prioriterer at blive i Slagelse for at være med til at jagte oprykning til 2. division i foråret.
Frederik Christensen har netop takket nej til 1. divisionsklubben Thisted FC. Han prioriterer at blive i Slagelse for at være med til at jagte oprykning til 2. division i foråret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SBI-profil takker nej til 1. division

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SBI-profil takker nej til 1. division
Sport Sjællandske - 15. januar 2018 kl. 22:24
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forestil dig, at du løber rundt og betaler kontingent for at spille fodbold i danmarksserien, og forestil dig så at en 1. divisionsklub kontakter dig med henblik på at skrive kontrakt med dig. Hvad vil du så gøre?

Svaret på det spørgsmål synes indlysende, men Frederik Christensen fandt anledning til at takke nej til et tilbud fra 1. divisionsklubben Thisted FC, der er på jagt efter en afløser for topscorer Mikkel Agger, der netop er solgt til norske Sarpsborg.

- Da jeg blev kontaktet af Thisted, fik jeg at vide, at de havde fulgt mig i et halvt år, og så ville de gerne have mig derop en uge med henblik på at skrive kontrakt med mig, og det var en fin kontrakt, som de havde sat sammen, siger Frederik Christensen.

Det fine tilbud fra Thisted bliver imidlertid ikke aktuelt for Frederik Christensen, der har takket nej for i stedet at blive i barndomsklubben Slagelse BI.

- Vi går jo en spændende halvsæson i møde, og jeg kan ganske enkelt ikke svigte holdkammeraterne og klubben ved at forlade dem nu. Det er jeg for meget klubmand til, siger Frederik Christensen.

Han indrømmer dog blankt, at han naturligvis blev nødt til at overveje tilbuddet seriøst, inden han tog en beslutning.

- Det var et rigtig godt tilbud, som jeg havde på hånden, og havde de spurgt i sommerpausen, så kunne det godt have set anderledes ud, men som sagt, så synes jeg ikke, at timingen er til det. Hvis vi ender med at rykke op i 2. division, så er der alligevel kun en række til forskel, og jeg bliver også nødt til at tænke noget uddannelse ind i sådan en situation, siger Frederik Christensen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?