25. juni 2019
Isaac Kannah kommer ikke til at spille for SlagelseB&I. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Isaac Kannah kommer ikke til at spille for SlagelseB&I. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SBI må droppe afrikansk angriber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SBI må droppe afrikansk angriber
Sport SJ - 12. februar 2019 kl. 07:01
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Begge parter ville egentlig gerne hianden. Ja der var måske ligefrem tale om et fornuftsægteskab mellem Slagelse B&I og Isaac Kannah. Nu kan parterne imidlertid lægge alle planer om en sammensmeltning på hylden.

- Sagen er den, at Isaac Kannah allerede havde sgt om arbejdstilladelse i Danmark, inden vi kom ind i billedet, fordi han har en dansk kæreste. Men reglerne er ret klare på det område, og da han havde søgt om arbejdstilladelsen uden at have et job på hånden, så har han fået afslag, og så spiller det ingen rolle, at vi rent faktisk stod klar med et job og en lejlighed til ham, forklarer Mick Keller, bestyrelsesmedlem i Slagelse B&I.

Mick Keller har været tovholder på SBIs involvering i denne sag, men det står klart for ham og resten af bestyrelsen at alle gode intentioner om at hjælpe Isaac Kannah til Slagelse led et knæk, da det mandag stod klart, at han havde fået afslag på sin ansøgning til de danske myndigheder.

- Det er naturligvis først og fremmest synd for Isaac, men vi er da også trætte af situationen. Hvis han havde ventet med at søge til nu, hvor vi havde et job klar til ham, så havde det nok set anderledes ud, men det er ikke tilfældet, og derfor er sagen sådan set lukket set fra vores stol, siger Mick Keller.

Slagelses sportschef Søren Andersen er træt af, at Isaac Kannah ikke længere er en mulighed for Slagelse, for han var lige netop det supplement til angrebet, som man har ledt efter i snart flere turneringspauser.

- Jeg havde meget gerne set, at vi havde lavet den her løsning med Isaac Kannah, hvor vi mod at skaffe ham job og lejlighed ville få glæde af hans evner i foråret. Nu er den ligesom ude af billedet, og vi står med en måned til turneringsstart, så det er klart, at vi lige nu først og fremmest kigger på vores egne spillere og vurderer, om de kan løse opgaven, siger Søren Andersen.