18. november 2017
Pokalkampen mellem Slagelse og Hobro får nu et irriterende efterspil for Slagelse, der har modtaget en bøde på 10.000 kroner, fordi en tilskuer kastede en øl ind på banen, der ramte en Hobro-spiller.  SBI vil nu forsøge at finde den skyldige person.
Pokalkampen mellem Slagelse og Hobro får nu et irriterende efterspil for Slagelse, der har modtaget en bøde på 10.000 kroner, fordi en tilskuer kastede en øl ind på banen, der ramte en Hobro-spiller. SBI vil nu forsøge at finde den skyldige person.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SBI jagter gerningsmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SBI jagter gerningsmand
Sport SJ - 17. oktober 2017 kl. 21:51
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis selve pokalkampen mod Hobro var en fest, så kan Slagelse BI desværre konstatere, at man nu skal håndtere nogle tømmermænd i form af en bøde fra fodboldens disciplinærinstans, der efter gennemgang af en indberetning har valgt at tildele SBI en bøde på 10.000 kroner.

Årsagen til bøden skal findes i den siuation, hvor Slagelses Viktor Rygaard fik reduceret til 1-2. Her kastede en tilskuere bag Hobros mål et fyldt ølkrus ind på banen, hvor det ramte en Hobro-spiller.

Slagelse BI fik efterfølgende sendt nogle vagter ned bag målet, men skaden var sket. Bøden kommer derfor ikke som nogen overraskelse for formand Michael Birkedal, der så episoden og allerede i situationen var klar over, at det var en dårlig sag for klubben.

- Jeg kan huske, at jeg blev ked af, at sådan noget skal finde sted i Slagelse. Det hører generelt ingen steder hjemme, og det er slet ikke en opførsel, som vi vil være vidner til på Slagelse Stadion, siger SBI-formanden.

Episoden kostede ganske oplagt en indberetning fra kampens dommer Peter Munch Larsen. Siden har SBIs næstformand Thomas Hesselholt udarbejdet en redegørelse for episoden set fra klubbens side. Det er nu endt ud i en bøde på 10.000 kroner til SBI.

Det er dog ikke en bøde, som Michael Birkedal påtænker, at klubben skal betale.

- Vi kan jo godt finde 10.000 kroner til at betale bøden med, men ligesom det er tilfældet, når større klubber oplever den slags sager, så ønsker vi også at stille den skyldige til regnskab for sine handlinger. Vi vil nu arbejde intensivt på at finde gerningsmanden eller kvinden, og så kan personen få lov til at betale bøden, siger Michael Birkedal.

- Vi har noget videomateriale, som vi skal have gransket, og så håber vi på at kunne stille den skyldige til ansvar, for vi synes ikke, det er rimeligt, at vi skal betale for sådan en opførsel. Det er som sagt noget, vi på ingen måde vil tolererer.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk