22. marts 2019
Peter Haslund skal køre for den nye lokale cykelsatsning i næste sæson. Her bliver han en af de markante skikkelser på cykelholdet, der er en overbygning af cykelklubberne i Næstved og Slagelse. Foto: Simon Ydesen
gallery icon

Se billedserie

Peter Haslund skal køre for den nye lokale cykelsatsning i næste sæson. Her bliver han en af de markante skikkelser på cykelholdet, der er en overbygning af cykelklubberne i Næstved og Slagelse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Regionalt flagskib henter lokal profil hjem fra Riwal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regionalt flagskib henter lokal profil hjem fra Riwal
Sport SJ - 09. oktober 2018 kl. 22:16
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en lovende første sæson som seniorrytter var forventningen, at Peter Haslund skulle forblive på konti-niveau, da det stod klart, at hans nuværende hold Riwal opgraderer til pro-konti-niveau. Det bliver dog ikke tilfældet, for Peter Haslund skifter i stedet hjem til den nye regionale cykelsatsning fusionsholdet fra Slagelse og Næstved, der lige nu går under navnet Team WasteApp-OB Wiik.

Det 18-årige stortalent gjorde en god figur for Danmarks største cykelhold i den forgangne sæson, men da Riwal valgte at opgradere, var timingen ikke helt rigtig i forhold til Peter Haslunds udvikling, hvor pro-konti på nuværende tidspunkt ikke er det rigtige step for ham. I stedet gik han i gang med at afsøge et presset dansk cykelmarked, og det endte med, at han takkede nej til andre tilbud for at få lov til at køre i en fremtrædende rolle hos den nye regionale cykelsatsning.

- Jeg glæder mig til, at jeg i højere grad for chancen for at køre min egen mulighed, når jeg er ude til løb. Nu kommer der et pres på mig for at levere resultater. Det var et lidt anderledes pres, jeg havde på mig, da jeg kørte for Riwal, siger Peter Haslund.

Netop muligheden for at spille en større rolle på et lidt mindre hold end Riwal har været vigtig for Peter Haslund.

- Det passer perfekt i forhold til min udvikling, at jeg nu får en anden rolle, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg satser på, at køre mig tilbage på et kontihold. Med mit skifte får jeg er rigtig god platform for at udvikle mig næste år, siger Peter Haslund.