20. april 2019
Simon Nielsen og Raklev-spillerne havde mulighed for at lukke opgøret mod Næstved med en scoring til 3-0, men så lukkede man de grønblusede ind i kampen, der endte 2-0.
Simon Nielsen og Raklev-spillerne havde mulighed for at lukke opgøret mod Næstved med en scoring til 3-0, men så lukkede man de grønblusede ind i kampen, der endte 2-0.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Raklev glemte at snøre sækken i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Raklev glemte at snøre sækken i Næstved
Sport SJ - 21. september 2018 kl. 22:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Simon Ydesen
Efter 74 minutters spil lignede det en sikker sejr til Morten Nielsens tropper, men Raklev-mandskabet dummede sig i kampens slutning i en sådan grad, at man faktisk skulle være tilfreds med det ene point i udekampen mod Næstved.

De første 70 minutter havde Raklev nemlig godt styr på begivenhederne. Næstved blev holdt fra de helt store chancer, og man var foran 2-0 på to mål fra Morten Sørensen. Chancer til 3-0 var der nok af. Meget store chancer oven i købet, men så slog Næstved til, og med et var kampen atter åben. Nervøsiteten nåede dårligt nok at brede sig blandt Raklev-spillerne, før man begik en kæmpe brøler i forsvaret, der førte til en udligning fra Næstved tidligere divisionstopscorer Karsten Jensen. Mod slutningen kunne Næstved såmænd også være løbet af sted med alle tre point, men her manglede den sidste skarphed.

- Jeg er godt tilfreds med at slippe fra Næstved med et point. De havde nogle rutinerede spillere med, som de ikke havde til rådighed i den seneste kamp mod Fårevejle, så et point er som udgangspunkt fint. Jeg ville da gerne have vundet kampen, når vi nu var foran med 2-0 og havde tre kæmpe chancer for at lukke til 3-0, siger Morten Nielsen, der konstaterer, at hans unge gutter skal lære at holde hovedet koldt, når det spidser til.

- De arbejder godt for sagen, men vi må også bare sige, at vi må ikke lave den type fejl med at heade en modspiller fri. Det koster for meget, og det blev jo også afgørende i dag, siger Morten Nielsen.

I den modsatte lejr var der tilfredshed med, at det blev til et point efter at have været nede med 0-2.

- Vi skal jo et eller andet sted være tilfredse med et point, når vi var bagud med 2-0, men vi kunne jo ligeså godt have taget alle tre. Det positive er, at vi stadig ikke har tabt. Det må være et mål for resten af efteråret, at vi ikke gør det, selvom vi godt ved, at det nok ikke varer ved, siger Næstved-træner Kim Jakobsen, der roser sine spillere for at blive ved med at køre på trods træthed og skavanker.