19. september 2019
Jacob Pryts blev tirsdag lidt klogere på sin skadessituation, men han afventer fortsat en endelig dom. Foto. Jens Wollesen
Jacob Pryts blev tirsdag lidt klogere på sin skadessituation, men han afventer fortsat en endelig dom. Foto. Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pryts blev lidt klogere på sin skade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pryts blev lidt klogere på sin skade
Sport Sjællandske - 19. marts 2019 kl. 18:19
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke blevet til megen nattesøvn for Næstved-keeper Jacob Pryts i dagene efter pokalkampen mod AaB, hvor han modtog et hårdt slag på sit venstre knæ.

Tirsdag blev han lidt klogere på skadens omfang, da han var en tur forbi U21-landsholdets sundhedsstab, der har slået lejr i Korsør som optakt til onsdagens U21-landskamp mod Belgien i Slagelse.

Her blev Jacob Pryts nøje undersøgt, men da der ikke var tale om en scanning, så er der fortsat ikke nogen endegyldig dom over skadesomfanget og den efterfølgende pause. Lidt godt nyt var der dog til Pryts.

- De var ret sikre på, at jeg ikke har revet det forreste korsbånd over, som jeg ellers gik og frygtede. Det var den gode nyhed. De mente så at der kan være noget med ledbåndet, men det må vi afvete en endelig afklaring på, når jeg skal en tur på Bispebjerg i næste uge til scanning, siger Jacob Pryts.

Jacob Pryts havde håbet på at være en del af den U21-trup, som onsdag skal spille mod Belgien som et vigtigt led i forberedelserne frem mod sommeren U21-EM i Italien, men det har slaget på knæet sat en stopper for.

- Det er naturligvis meget frustrerende, og det er heller ikke særligt sjovt, at jeg ikke kunne være med i Thisted. Heldigvis klarede gutterne det godt, siger Jacob Pryts.

Hans helt store frygt er, at skaden er af en sådan karakter, at han må sidde udenfor i længere tid og dermed også er i fare for at misse muligheden for at komme med til U21-EM, som det alt andet lige så ud til, at han kunne komme med den seneste udtagelse in mente.

- Det er ikke skide sjovt med alle de tanker, der kører rundt i hovedet lige nu. Jeg vil jo rigtig gerne med til U21-EM, og i Næstved ser det jo ud til, at vi kan spille med om de sjove placeringer, og det vil jeg også sindssygt gerne være en del af, så det er hårdt at sidde udenfor og afvente en endelig dom over skadens omfang. DBU-folkene lød ret sikre i deres vurdering, men jeg afventer scanningen i næste uge. Jeg håber det bedste og frygter det værste, siger Jacob Pryts.