22. oktober 2019
Jesper Christiansen (i midten i grønt) er tilbage  i midterforsvaret, når Næstved skal forsøge at forsvare tredjepladsen med en sejr i Helsingør. Foto: John RIngstrøm
Jesper Christiansen (i midten i grønt) er tilbage i midterforsvaret, når Næstved skal forsøge at forsvare tredjepladsen med en sejr i Helsingør. Foto: John RIngstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Profiler vender tilbage hos Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profiler vender tilbage hos Næstved
Sport Sjællandske - 11. maj 2019 kl. 07:12
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Både Jesper Christiansen og Andreas Moos er tilbage fra karantæner på Næstveds tophold i fodboldens 1. division til søndagens udekamp mod FC Helsingør.

Og det er meget heldigt, at Moos er tilbage. Denne gang er det nemlig Daniel Norouzi, der sidder ude på grund af den mærkværdige advarsel, som han modtog fra dommer Benjamin Svedborg i onsdagens kamp mod FC Roskilde.

Jesper Christiansen kan godt trække et gult kort i ny og næ, men han har ikke tænkt sig at rage dumme advarsler til sig i de sidste kampe, så han kan blive ramt af karantæne i en eventuel playoffkamp til superligaen.

- Jeg tror, jeg skal have tre hårde advarsler for at ryge i karantæne igen, så jeg satser på at gå fri her, men man ved selvfølgelig aldrig, siger den stærke midterforsvarer,

Næstved havde naturligvis sin kampanalytiker og scout, Peter Dinesen, på plads, da Helsingør onsdag var i Køge, hvor det blev 0-0 mod HB Køge.

- I de foregående kampe i sæsonen har Helsingør bragt lidt forskelligt i spil mod os. Både noget fysik og noget hurtighed. Vi har haft meget godt fat i det, og generelt har vi haft godt fat i Helsingør i de seneste sæsoner, så jeg håber, at vi kan fortsætte den tendens i søndagens kamp, for det ville være rart at lægge pres på de andre hold i top fem-seks med en sejr, siger Jesper Christiansen.