20. oktober 2019
Anders Porsborg i et af sine karakteristiske gennembrud. Dem må medspillerne i Dalby undvære i den kommende sæson. Foto: Anders Ole Olsen
Anders Porsborg i et af sine karakteristiske gennembrud. Dem må medspillerne i Dalby undvære i den kommende sæson. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Profil skal opereres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Profil skal opereres
Sport Sjællandske - 15. juni 2019 kl. 08:23
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Håndboldspilleren Anders Porsborg har døjet med masser af skader gennem årene, men alligevel har han været en profil på Dalbys divisionshold og leveret vigtige scoringer, når der var behov for det.

Men i den kommende sæson i 2. division må østsjællænderne undvære den gennembrudsstærke bagspiller.

- Jeg har haft problemer med skulderen siden kampen mod Furesø i november. Jeg kunne ikke skyde eller aflevere, uden det gjorde ondt, og der var ikke meget kraft i det, siger Anders Porsborg.

Selv om Porsborg forsøgte at skåne armen bedst muligt, fortsatte problemerne, og tll sidst så han sig nødsaget til at få en grundig undersøgelse og en scanning.

- Svaret var en revne i ledlæben og en fibersprængning i en sene. Fiberspræningen er selvfølgelig noget, der går væk, men ledlæben skal opereres, siger Anders Porsborg.

Hensyn til familien
Lægerne har anbefalet Anders Porsborg ikke at spille igen før efter operationen, men han har ikke travlt med at komme under kniven.

Det bliver nemlig først til februar, og dermed går den 28-årige Dalby-spiller glip af hele sæsonen.

Men sådan passer det nu engang bedst ind i privatlivet.

- Til februar fylder vores datter et år og er ikke helt så lille mere. Efter operationen står Louise alene med hende i tre måneder, hvor jeg ikke må bære noget, siger Anders Porsborg, der slet ikke er sikker på, at han vender tilbage til divisionshåndbold efter operationen.

- Jeg vil træne armen op, som om jeg skal tilbage og spille. Men det er også for, at den bliver så god som muligt til alt det andet, og så må jeg tage beslutningen på det tidspunkt, siger Anders Porsborg.