18. december 2017
Næstved tabte 1-3, da Vendsysssel senest var på besøg, men i begyndelsen af april får sydsjællænderne mulighed for at revanchere det nederlag, når de to hold mødes i kvartfinalen i DBU Pokalen. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Næstved tabte 1-3, da Vendsysssel senest var på besøg, men i begyndelsen af april får sydsjællænderne mulighed for at revanchere det nederlag, når de to hold mødes i kvartfinalen i DBU Pokalen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokallodtrækning blev en fuser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokallodtrækning blev en fuser
Sport SJ - 17. marts 2017 kl. 13:46
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds træner Mogens Krogh var både glad og spændt, da det sydsjællandske 1. divisionshold blev hevet op af bowlen som det allerførste hold, da DBU trak lod til kvartfinalen i pokalturneringen fredag klokken 12.

Klokken 12.01 blev spændingen dog erstattet af skuffelse. For lodtrækningen blev lidt af en fuser

Modstanderen bliver nemlig divisionskollegerne fra Vendsyssel, og det var ikke lige, hvad Næstved-træneren havde drømt om.

- Det kunne have været sjovt at møde én af de to store - FC København eller Brøndby - i forhold til, hvad spillerne kunne få ud af det oplevelsesmæssigt og læringsmæssigt. Og det ville også have været en oplevelse for tilskuerne, siger Mogens Krogh.

- Men nu blev det ikke sådan, og så er en hjemmekamp mod Vendsyssel måske den tredjebedste løsning. Den værste var, hvis vi skulle have været derop.

Kvartfinalerne skal spilles fra 4.-6. april, og de øvrige kampe byder på en gentagelse af pokalfinalen fra 2016 mellem FC København og AGF, Brøndby skal til Randers, og AaB får besøg af FC Midtjylland.

Så chancen for en kamp mod et attraktivt Superliga-mandskab lever stadig for Næstved.

- Vi spiller jo forholdsvis lige kampe mod Vendsyssel - selv om jeg godt ved, at de for det meste vinder. Men vi har en mulighed for at slå dem, og så er vi pludselig i semifinalen, siger Mogens Krogh.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk