13. november 2018
41-årige Jacob Vincentz Larsen er stadig med på Dianalund/Tersløses tophold i kvalrækken, og han og holdkammeraterne kan se frem til mindst én vanskelig pokalkamp i den næste måneds tid. Foto: Anders Ole Olsen
41-årige Jacob Vincentz Larsen er stadig med på Dianalund/Tersløses tophold i kvalrækken, og han og holdkammeraterne kan se frem til mindst én vanskelig pokalkamp i den næste måneds tid. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pokalkampe mod stærke modstandere er en bonus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pokalkampe mod stærke modstandere er en bonus
Sport SJ - 08. november 2017 kl. 19:34
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Otte hold fra Sjællandskes område var med, da der onsdag blev trukket lod til 3. runde af pokalturneringen, og Dianalund/Tersløses tophold i kvalrækken kan se frem til en hård test - hvis holdet når så langt.

I næste uge gælder det først en udsat kamp i 2. runde mod Amager, der er tophold i 3. division, og vinderen af det opgør møder Roskilde fra toppen af 2. division.

- Vi er et godt kval-hold, og vi ville også være et godt hold i 3. division. Men vi er ikke klar til 2. division endnu. Det er en proces, vi er inde i, og træerne gror ikke ind i himlen på én sæson, siger Dianalund/Tersløses træner Lars Nedergaard.

Målet i Dianalund/Tersløse er i første omgang at sikre sig oprykning til 3. division, så det er kampene i kvalrækken, der er fuld fokus på i klubben.

- De første fem kampe var overkommelige, men vi blev fint matchet mod NFØ forleden, og vi har svære kampe forude mod Slagelse på søndag, og mod Nykøbing Falster og Køge. Så vi har rigeligt at se til i kvalrækken - og alle hold vil jo slå os, siger Lars Nedergaard.

- Pokalturneringen ser jeg som en bonus, hvor vi får mulighed for at måle os med hold på det niveau, hvor vi gerne vil hen.

To andre lokale kvalrække-hold er allerede klar til 3. runde i pokalturneringen, og de skal begge op mod modstandere fra 3. division. Slagelse får besøg af Herlev/Hjorten, mens Team Faxe skal byde velkommen til Team Nørrebro.

Mens både Slagelse og Team Faxe altså får fordel af hjemmebane, venter der udekampe for de tre lokale 2. divisionshold i turneringen.

Korsør Slagelse skal en tur til Hvidovre, der er bundhold i 2. division, Næstved/Herlufsholm møder en af oprykningskandidaterne fra Stadion, og Dalby får fornøjelsen af Furesø.

I kvindernes pokalturnering er Næstved/Herlufsholm også repræsenteret i 3. runde, hvor sydsjællænderne får hjemmebane mod Team Nørrebro. Begge hold spiller til daglig i 3. division, og det samme er tilfældet for Løve-Høng og vestsjællændernes kommende gæster fra Amager.