14. oktober 2019
Der var tale om en fysisk forestilling, da FC Helsingør og Næstved spillede 1-1.
Der var tale om en fysisk forestilling, da FC Helsingør og Næstved spillede 1-1.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pointdeling med to tabere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pointdeling med to tabere
Sport Sjællandske - 12. maj 2019 kl. 15:38
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med 1-1 delte FC Helsingør og Næstved i porten. Det er imidlertid en pointdeling, som ingen af holdene for alvor kan bruge til det helt store. FC Helsingør lever for sin del stadig i håbet om overlevelse i 1. division, men det ser svært ud Kronborgs sønner, der skal bruge en hjælpende fod fra andre resultater i bestræbelserne på at blive i 1. division.

For Næstveds vedkommende måtte man se tredjepladsen blive vekslet til en fjerdeplads, da Fremad Amager samtidig vandt 2-0 over Hvidovre.

Næstved kom foran efter et kvarters spil, da Raffaelson konverterede et flot Næstved-angreb til en scoring. Der var chancer til en udligning for FC Helsingør i den resterende del af første halvleg, men skarphed var en mangelvare for hjemmeholdet, hvor særligt Douglas burde have scoret, da han kunne sparke en ripost i et helt tomt mål. Hans afslutning havnede imidlertid i sidenettet.

I begyndelsen af anden halvleg fik Næstved et par halvstore chancer, der indikerede, at gæsterne jagtede en 2-0-scoring, der efter alt at dømme kunne afgøre kampen. Mulighederne blev dog forspildt qua manglende skarphed.

Større skarphed var der at spore, da Patrick Olsen sparkede et frispark i nettet 10 minutter efter pausen. Han sparkede bolden igennem en til lejligheden opstillet Næstved-mur.

Efterfølgende var der ikke for alvor store muligheder for en afgørende scoring til et af holdene. Tættest på en vinderscoring kom FC Helsingør, da Nicolas Mortensen brændte en god mulighed i kampens overtid.