14. november 2019
Næstveds nye træner Per V. Hansen står blandt andet også i spidsen for et kommunalt projekt i sin brasilianske hjemby, Fortaleza, hvor der er bygget nogle kunststofbaner i fattigområderne. Her organiserer han fodboldakademier, så der bliver samlet en talentflok, men også får lavet et kæmpe socialt arbejde. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Næstveds nye træner Per V. Hansen står blandt andet også i spidsen for et kommunalt projekt i sin brasilianske hjemby, Fortaleza, hvor der er bygget nogle kunststofbaner i fattigområderne. Her organiserer han fodboldakademier, så der bliver samlet en talentflok, men også får lavet et kæmpe socialt arbejde. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Per V. er ægte fodboldpassionist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per V. er ægte fodboldpassionist
Sport Sjællandske - 04. juli 2019 kl. 10:39
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er en ægte fodbold-passionist, der er hentet ind som Næstved Boldklubs nye 1. divisionstræner.

arrow Læs også: Tidligere ejer: Kulturen i boldklub er visnet væk

Per V. Hansen, der er brasiliansk gift med Mariana og derfor har fået tilføjet efternavnet Dos Santos, har været vidt omkring i sit fodboldliv, men nu er han landet i Næstved, hvor man længe har søgt efter afløseren til den fyrede Michael Hemmingsen.

- Der er en kæmpe udfordring i det. Og så har jeg lige nøjagtigt de kompetencer, de står og mangler her. Dels at jeg er A-licenstræner, hvad nok er det mindste problem, men jeg er også projektleder og international team-builder, som dét de har brug for lige nu. Og så måske noget positivt. Der er blæst mange negative vinde ind over klubben, og det synes jeg ikke, der er grund til. Der er mange hernede, der kender mig, og de ved, hvilken positiv attitude, jeg kommer ind med. Så selv om der skulle komme lidt modgang, klarer vi nok også det, lyder det fra den nye Næstved-træner.

Fynboen fra Birkende var i perioden fra 2008 til 2011 træner for Næstveds U19-hold. Han er godt klar over, at han er kommet »hjem« til en kæmpe opgave med en masse nye spillere, og kun lidt over tre uger til sæsonstart. Noget andet nyt for Hansen er, at han ikke har trænet på dansk 1. divisionsniveau før.

- Det er fodbold. 1. divisionsniveauet i Danmark er ikke skrigende højt, så det skræmmer mig overhovedet ikke. Det bliver ikke meget anderledes, end de andre jobs jeg har haft. Michael Hemmingsen - og det kan jeg godt sige, fordi han er en god ven - er ligesom 90 procent af de andre, danske trænere. Det er en kedelig omgang, vi sidder og ser. Der er jo ingen, der vil spille. Jeg tror, det var et ansættelseskrav, at jeg har samme tilgang til spillet som ejerne og ved, hvordan man spiller offensivt. Der er divisionstrænere, der har mere erfaring end mig, men som måske kommer med en indstilling til spillet, som ejerne ikke ønsker, mener Per V. Hansen, der selv har en fortid som målfarlig angriber i blandt andre danske OKS og OB, inden eventyrlysten drev ham til det store udland.

arrow Ny træner bringer smil og glæde
04. juli 2019 kl. 06:10 Opdateret: kl. 10:24
arrow Per V. Hansen ny Næstved-træner
03. juli 2019 kl. 14:01 Opdateret: kl. 14:57
arrow Sponsorerne giver Næstved Boldklub det gule kort
03. juli 2019 kl. 05:52 Opdateret: kl. 16:40