20. marts 2019
Et udsnit af Næstved Boldklubs sponsorer på tur i Monaco. Privatfoto
Et udsnit af Næstved Boldklubs sponsorer på tur i Monaco. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Over en halv million i kassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Over en halv million i kassen
Sport SJ - 19. september 2018 kl. 09:10
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens Næstveds 1. divisionshold i fodbold fortsatte dets gode sportslige takter ved at slå Lyngby 3-1 på udebane i søndags, sad klubbens ledelse og omkring 50 sponsorer og strålede om kap med både sol og de tre point i fyrstendømmet Monaco.

Den årlige sponsortur er altid en succes for den sydsjællandske klub, og selv om klubledelsen ikke får glæden af at følge drengene på grønsværen, får den glæden af at være sammen med mange af både trofaste men også nye sponsorer.

Ét af turens absolutte højdepunkter er den traditionsrige auktion, og her var klubben denne gang tæt på at blive beriget med næsten trekvart millioner kroner.

I år indbragte den 631.000 kroner, da der var stor byde- og betalingslyst hos de velvillige firmaer.

- Det er bestemt godt. Vi er glade for alt, hvad vi kan få ind. Inden turen stod der ikke mange penge på kontoen til næste transfervindue, men nu giver det os nogle muligheder, når der skal handles næste gang, siger Peter Birk, der glæder sig over den store opbakning.

- Vi oplevede også stadig en stor opbakning fra sponsorerne, der blev på nogenlunde samme niveau, selv om vi rykkede ned i 2. division. Vi har mærket en ekstrem stor opbakning de senere år, og det fortsætter. Også fordi vi ikke kun tilbyder fodbold. Det er »projektet«, de byder ind på, og vi arbejder hele tiden på at udvide forretningen. Noget lykkes, andet gør ikke, og der vil være udsving, siger Peter Birk.