16. juni 2019
Philip Hertz, der her ses i en tidligere hjemmekamp mod Bakken Bears, havde sammen med holdkammeraterne fra Team FOG Næstved svært ved at komme op i gear. En opsang i pausen hjalp dog på spillet. Foto: Hans Jørgen Johansen
Philip Hertz, der her ses i en tidligere hjemmekamp mod Bakken Bears, havde sammen med holdkammeraterne fra Team FOG Næstved svært ved at komme op i gear. En opsang i pausen hjalp dog på spillet. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Opsang fra træneren hjalp Team FOG til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opsang fra træneren hjalp Team FOG til sejr
Sport SJ - 16. januar 2019 kl. 22:16
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt er Chris Gillet en meget afdæmpet træner, men efter en yderst kritisabel indsats fra Team FOG-spillernes side i første halvleg måtte han tale med store bogstaver. Det hjalp.

87-75 lyder umiddelbart som en sikker sejr til Team FOG, men bag cifrene gemmer sig en lidt anden historie. For EBAA ydede nemlig ganske kvalificeret modstand. Særligt i første halvleg. De østjyske talenter var sågar foran 47-40, da de to hold gik i omklædningsrummet for at få snakket første halvleg igennem.

I Team FOG Næstveds omklædningsrum blev der imidlertid ikke bare snakket. Der blev råbt fra træner Chris Gillets side.

På rigtig mange områder havde Team FOG Næstved underpræsteret, men særligt i to aspekter af basketspillet var indsatsen stærkt utilfredsstillende for Chris Gillet.

- Først og fremmest var vi slet ikke klar nok i forsvarsspillet. Der blev vi alt for bløde. Det betød, at vi leverede en ukoncentreret indsats, som vi ikke kunne være bekendt. Det fik spillerne også ret så eftertrykkeligt at vide i pausen. Jeg råbte vist lidt for højt, men det hjalp, siger Chris Gillet.

Det andet punkt, som han på ingen måde kunne være tilfreds med var skarpheden bag trepointslinjen. Her havde sydsjællænderne kun formået at ramme 3 ud af 17 forsøg i første halvleg. Det blev bedre efter pausen, uden at det blev prangende. I anden halvleg ramte Team FOG Næstved-spillerne 5 ud af 12 trepointsforsøg.

- Det er meget naturligt, at vi ikke er skarpe i den del af spillet, når indstillingen og tempoet ikke er tilstede i spillet. Så er trepointsforsøgene noget af det første, som svigter, siger Chris Gillet.