26. marts 2019
Morten Rasmussen bliver ny assistenttræner for Ulrik Balling på Slagelses 2. divisionshold. Han kommer fra et job som cheftræner for Taastrups danmarksseriehold. Foto: Simon Ydesen
Morten Rasmussen bliver ny assistenttræner for Ulrik Balling på Slagelses 2. divisionshold. Han kommer fra et job som cheftræner for Taastrups danmarksseriehold. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny assistent på plads i SBI

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny assistent på plads i SBI
Sport SJ - 26. november 2018 kl. 20:52
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden Rasmus Ølegaard for halvanden måned siden takkede af som assistenttræner for Slagelses 2. divisionshold og cheftræner for klubbens sjællandsseriehold har sportschef Søren Andersen ledt med lys og lygte efter en ny mand til at udfylde de roller. Det er endt med at blive to trænere, der skal lukke hullet efter Ølegaard, da man mandag aften kunne præsentere en ny assistenttræner for førsteholdstræner Ulrik Balling.

Det bliver den tidligere divisionsspiller og indtil for få dage siden tidligere Taastrup-træner Morten Rasmussen, der tager over som assistent.

Den 43-årige politimand arbejder i København, men han har bopæl i Holbæk, så tanken om at blive en del af Slagelses trænerteam var tilpas attraktiv til at lokke ham fra en cheftrænerpost i en danmarksserieklub til en rolle som assistent i en 2. divisionsklub.

- Mine ambitioner har drevet mig til Slagelse. Matchet mellem Taastrup og jeg var ikke optimalt. Taastrup er en rigtig god breddeklub, men det er ikke en eliteklub, og med de ambitioner jeg har, og den tid jeg lægger i min trænergerning, der passede vi ikke helt sammen, siger Morten Rasmussen, der forventer, at han i Slagelse rammer samme ambitionsniveau, som han selv besidder.

- Jeg forventer, at jeg kan få tilfredsstillet mit ambitionsniveau her i Slagelse. Det er nyt for mig at skulle være assistenttræner, men jeg glæder mig til at have lidt mere med fodbolden at gøre, og så ikke have så meget at gøre med alt det uden omkring fodbolden, siger Morten Rasmussen.

I sidste sæson var han på besøg i Slagelse som FC Taastrup-træner til to kampe. Den første blev tabt, mens to sene scoringer sikrede 3-3 i sæsonens andet møde på Slagelse Stadion. Forholdene på stadion var noget, som gjorde indtryk på Morten Rasmussen, og det har givet også haft en positiv indflydelse på Morten Rasmussens beslutning om at blive en del af trænerteamet omkring Slagelses 2. divisionshold.

- Det er nogle fantastiske rammer, og så har jeg bidt mærke i, at det er et rigtig godt sted at komme som modstander. Med det tænker jeg primært på rammerne, og dem glæder jeg mig til at have hver dag, siger Morten Rasmussen.