16. oktober 2019
Trods store økonomiske udfordringer i sæsonen 2017/2018 lykkedes det Næstved Boldklub at rykke op i 1. division og samtidig komme ud af regnskabsåret med et lille sort tal på bundlinjen. Foto: Thomas Olsen
Trods store økonomiske udfordringer i sæsonen 2017/2018 lykkedes det Næstved Boldklub at rykke op i 1. division og samtidig komme ud af regnskabsåret med et lille sort tal på bundlinjen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nulresultat trods hårdt fodboldår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nulresultat trods hårdt fodboldår
Sport Sjællandske - 15. november 2018 kl. 05:01
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det forgangne regnskabsår startede helt forfærdeligt for Næstved Boldklub.

arrow Læs også: Borgmester smækker kassen i: Nej til VIP-lounge på stadion

Holdet var lige rykket ned i 2. division og tabte 1-3 hjemme premieren 6. august 2017 til Skovshoved, som i øvrigt er det sidste udehold, der har vundet på stadion i Næstved.

Herefter vendte den sportslige bøtte, men »de grønne's« strabadser var ikke overstået. I slutningen af september måtte de spille hjemmekampe på »Bauhaus Arena«, da der skulle lægges varmerør i banen på stadion, og det kostede naturligvis en del entré- og salgsindtægter.

Sportligst blev det dog ved med at gå fint trods et par enkelte svipsere og i juni endte det som bekendt med oprykning.

Men undervejs måtte ledelsen i Næstved sige farvel til dens ene hovedsponsor, Euro Outlets, der gik konkurs i februar 18.

- Det var et udfordrende år. Vi var rykket ned, fik travlt på grund af konkursen og det var dyrt at spille på Bauhaus. Det var mange ulykker på et år, men heldigvis kom der også gode ting den anden vej, siger Næstveds ejer, Peter Birk Pedersen, der netop har præsenteret et regnskab for 2017/18, der viser et lille overskud på 679 kroner.

- Sponsorerne valgte heldigvis at holde deres niveau, så vi ikke gik ret meget ned i indtægter på den post. Og vi tilpassede lønomkostningerne. Det er blandt andet derfor lykkedes os at få regnskabet til at hænge sammen. Normalt budgetterer vi med et overskud på cirka 200.000 kroner, men vi er tilfredse med et nul-resultat. Vi rykkede jo op og det er anden gang i klubbens historie, at vi gjorde det uden at tabe penge. Det er noget, vi er stolte af, konstaterer Peter Birk.

arrow Banevarme kan blive dyrt
27. november 2018 kl. 09:40 Opdateret: kl. 13:01
arrow Når lys ikke bare er lys
28. august 2018 kl. 09:50 Opdateret: kl. 08:53