5. august 2020
Mads Nordam (t.v.) er nu fortid i Næstved Boldklub. De to parter har ophævet kontrakten et år før tid. Foto: Simon Ydesen
Mads Nordam (t.v.) er nu fortid i Næstved Boldklub. De to parter har ophævet kontrakten et år før tid. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordam er fortid i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordam er fortid i Næstved
Sport Sjællandske - 11. juli 2019 kl. 19:25
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været gang i svingdøren i Næstved Boldklub denne sommer, og nu siger 1. divisionsklubben farvel til yderligere to mand. Det er dog ikke den store overraskelse, da både Mads Nordam og Victor Wagner har været langt fra spilletid i denne sommeropstart.

Mads Nordam kom til Næstved for et år siden, hvor han sidste sommer var stærkt spillende, inden han blev alvorligt skadet i sæsonpremieren mod FC Fredericia. Den skade ødelagde hele efteråret for Mads Nordam, og da han kom tilbage i vinteropstarten var han langt fra kampformen. Da han siden blev sat tilbage af et dobbelt brud på den ene hånd var sæsonen mere eller mindre forbi for den tidligere FCK og Lyngby-spiller, der stammer fra Næstved.

- Mads skal ud og finde sit gamle niveau, og det kan han kun gøre ved at spille fast. Det er der ikke udsigt til her i Næstved, så for hans videre karrieres skyld skal han spille fast. Derfor er vi blevet enige om at ophæve kontrakten, siger sportslig administrator Peter Dinesen, der ikke lægger skjul på, at han er ked af den her slutning på Mads Nordams andet ophold i barndomsklubben.

- Mads er en god fyr, og han er lokal så, vi havde meget gerne set ham få den succes, som han fortjener her i Næstved, men sådan skulle det ikke være. Vi må bare sige, at han har været ekstremt uheldig med skaderne i den seneste sæson, siger Peter Dinesen.

Meget tyder på, at Nordam ikke er sidste mand til at forlade Næstved Boldklub. Både angriberen Oliver Andersen og forsvarsspilleren Victor Wagner var ikke med til Belt Cup i den forgangne weekend, hvilket Nordam var. Derfor virker det usandsynligt, at de to spillere har nogen fremtid i Næstved Boldklub.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?