22. august 2019
Souheib Dhaflaoui viste flere gode momenter på bolden og fortsatte dermed de fine takter, han har vist i opstarten. Foto: Simon Ydesen
Souheib Dhaflaoui viste flere gode momenter på bolden og fortsatte dermed de fine takter, han har vist i opstarten. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nederlag i sidste Næstved-test

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nederlag i sidste Næstved-test
Sport Sjællandske - 23. februar 2019 kl. 14:30
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds 1. divisionshold rundede årets træningsejr i Tyrkiet af med at tabe 0-1 til Volyn fra den næstbedste række i Ukraine efter en kamp som på nogle områder var godkendt og på andre lidt bekymrende.

De positive tegn bestod i den arbejdsindsats, der blev lagt for dagen gennem stort set alle 90 minutter. Den var nemlig ihærdig og vedholdende.

Næstved kom godt i gang med kampen og satte den ukrainske modstander under pres. Dominansen kastede bare ikke de store åbne chancer af sig, og omvendt havde man i et par sekvenser meget svært ved at dæmme op for Volyns kontrastød, der dog altid endte med at blive afværget af Næstveds defensiv.

Christoffer Petersen, der afløste en småskadet Jacob Pryts i Næstved-målet havde ikke en eneste redning i løbet af kampen.

Efter en times spil kom Næstved bagud, da man for første og eneste gang i kampen blev straffet for en halvskidt opdækning.

Næstved havde for sin del kun få chancer, men en enkelt gang i anden halvleg blev et indlæg fra Daniel Norouzi farligt, men målmanden endte med at bokse væk.

I anden halvleg skiftede Næstved en del ud, men det ændrede ikke billedet af et Næstved-hold, der arbejdede hårdt i bestræbelserne på at få spillet til at køre. Det var dog tydeligt, at der mangler et eller andet i front.

Jeppe Illum havde fået chancen fra start, og han forsøgte at udfylde rollen som spidsangriber efter bedste evne, men han blev kun ved en enkelt lejlighed sat op til en afslutning. Lige nu ligner Ahmed Hassan og Tobias Arndal de to mest oplagte bud på en konkurrent i front.

Her hører det med til historien, at både Arndals og Illums fremtid i Næstved er meget usikker som et resultat af den verserende ankesag om manglende spilletilladelser til de to lejesvende. Michael Hemmingsen havde gjort op med sig selv, at usikkerhedsmomentet ikke var nok til at holde de to ude af startopstillingen i den sidste test inden næste søndags forårspremiere mod Viborg.

- Jeg håber og tror på, at vi får løst den situation, så vi har de to til rådighed, og derfor valgte jeg at bringe dem i spil til kampen, siger Michael Hemmingsen, der var godt tilfreds med indsatsen trods nederlaget.

- Vi mødte et fysisk stærkt hold, men vi tog virkelig kampen op i den del af spillet, og i store dele af kampen er vi i kontrol. Vi fik ikke skabt så mange chancer, men det kan vi ikke forvente mod sådan en modstander. Det minder meget om betingelserne i 1. division, siger Michael Hemmingsen.

Natten til søndag dansk tid rejser Næstved-truppen hjem til Danmark.