16. oktober 2019
Ahmed Hassan har været en rigtig god historie blandt mange positive fortællinger fra Næstved i dette efterår. Nu håber han, at han kan forlænge sit ophold hos 1. divisions øjeblikkelige nummer to.
Ahmed Hassan har været en rigtig god historie blandt mange positive fortællinger fra Næstved i dette efterår. Nu håber han, at han kan forlænge sit ophold hos 1. divisions øjeblikkelige nummer to.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstveds joker vil gerne forlænge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstveds joker vil gerne forlænge
Sport Sjællandske - 20. november 2018 kl. 07:45
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ahmed Hassan har aftaleudløb hos Næstved efter søndagens kamp mod FC Fredericia, men den hurtige angriber håber, at han kan blive hos de grønne.

Søndagens scoring mod Nykøbing FC var den fjerde af slagsen fra Ahmed Hassans fødder, og han har bidraget med tre målgivende afleveringer. Ahmed Hassan har med andre ord været en stor succes. Måske også større end forventet.

Ahmed Hassan blev hentet til Næstved på en amatøraftale gældende for resten af 2018, så han står til aftaleudløb, men den hurtige angriber håber, at den aftale bliver vekslet til en permanent kontrakt med Næstved.

- Jeg vil rigtig gerne blive i klubben, for jeg føler, at jeg har fået en masse tillid, og her i Næstved har jeg fået perfekte muligheder for at udvikle mig, så jeg vil meget gerne blive i klubben, siger Ahmed Hassan.

- Næstved har vist sig at være det helt rigtige sted for mig. Der er fantastisk god stemning i truppen, og det har været let at falde til i klubben, siger Ahmed Hassan.

Hvorvidt det er muligt er en helt anden snak, for Næstved har trods den store sportslige succes ikke ret mange lønkroner at gøre godt med, og da slet ikke med tanke på, at Ahmed Hassan er den eneste spiller, der har aftaleudløb med Næstved i vinterpausen.

Sportschef Jesper Frisenholm har tidligere udtalt, at han ikke forventer en stor pose penge til at forstærke Næstved-truppen for, så det er svært at forestille sig, at man går ud og henter mange nye spillere. I stedet skal man overveje muligheden for at holde på de nuværende spillere, og her er Ahmed Hassan naturligt nok første mand på to-do-listen.

- Vi er i gang med forhandlingerne om en ny aftale med Ahmed. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været meget tilfredse med det, vi har set fra ham i efteråret, og han har en rigtig god indstilling til tingene, siger Jesper Frisenholm, der håber på, at man har en afklaring i løbet af kort tid.

Ahmed Hassan er selv meget fortrøstningsfuld omkring fremtiden.

- Jeg håber og forventer, at jeg bliver i Næstved, men der er jo ikke noget, der er sikkert i fodbold, siger Ahmed Hassan.