26. marts 2019
Ahmed Hassan blev matchvinder for Næstved, da man besejrede Nykøbing 1-0.
Ahmed Hassan blev matchvinder for Næstved, da man besejrede Nykøbing 1-0.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved vandt årets vigtigste hjemmekamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved vandt årets vigtigste hjemmekamp
Sport SJ - 18. november 2018 kl. 15:41
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1.771 tilskuere havde fundet vej til ProfaGroupPark for at se rivalerne fra Nykøbing FC gæste Næstved. De blev vidner til et opgør som længe så ud til at blive uden scoringer.

arrow Læs også: Dårlig taber anholdt efter fodboldkamp

De helt store åbne chancer bød kampen ikke på, men i det 80. minut leverede Peter Therkildsen en aflevering i dybden til Ahmed Hassan, der fik lobbet bolden over den tidligere Næstved-keeper Sebastian Olsen til årets største jubelbrøl i Næstved og omegn.

I første halvleg havde Næstved sine udfordringer. Blandt andet personificeret ved Peter Therkildsen på den centrale midtbane. Han og de øvrige Næstved-spillere havde svært ved at finde fodfæste, og det var gæsterne, der dikterede spillets gang. Det udmøntede sig ikke i scoringer, men pilen pegede i Nykøbings retning.

Efter pausen fik Næstved bedre fat, og kampen blev mere lige. Ikke mindst fordi Peter Therkildsen og Næstved-midtbanen fik bedre greb om spillet.

Det lignede dog en nulløsning, da kampen gled ind i sin afsluttende fase. Her dukkede Ahmed Hassan som skrevet op og sendte Næstved-tilskuerne i ekstase. Der er nemlig ingen tvivl om, at Nykøbing er det hold, som man for alt i verden vil besejre.

I kampens tillægstid pressede Nykøbing desperat på, men det blev aldrig for alvor til nogen stor chance, og så kunne jublen bryde løs.

arrow Nabostridigheder kulminerede: Mand trak strømpistol
16. november 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
arrow Organiserede legetøjstyve i vild flugt: påkørte medarbejder
15. november 2018 kl. 15:43 Opdateret: kl. 15:43