18. oktober 2019
Kristoffer Munksgaard og Næstved kunne juble over en overbevisende 4-1-sejr over FC Roskilde.
Kristoffer Munksgaard og Næstved kunne juble over en overbevisende 4-1-sejr over FC Roskilde.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved trynede FC Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved trynede FC Roskilde
Sport Sjællandske - 08. maj 2019 kl. 19:22
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et par kampe uden sejr, fik Næstved atter brug for at synge sejrssangen, da kampen mod FC Roskilde var spillet til ende.

arrow Læs også: Se billeder fra Næstveds sejr over Roskilde

4-1 stod der på måltavlen på ProfaGroupPark, da kampen blev fløjtet af. Ibrahim Laar, Kristoffer Munksgaard, Ahmed Hassan og Christoffer Boateng stod bag de fire Næstved-scoringer, der sagtens kunne være blevet til flere.

Dermed fik Næstved i den grad tanket noget ny selvtillid til offensiven, men måske vigtigst af alt fik defensiven vist sig modstandsdygtig efter et par kampe, hvor det ikke er gået Næstveds vej i den ende af banen.

Efter en første halvleg, hvor FCR havde haft bolden mest, var det dog Næstved, der gik til pausen foran 1-0 efter en scoring fra Ibrahim Laar, blev det mere ensidigt i anden halvleg, da FC Roskilde stille og roligt mistede modet i takt med de næste Næstved-scoringer.

Kristoffer Munksgaard afgjorde reelt kampen, da han kort efter pausen gjorde det til 2-0, og Ahmed Hassans 3-0-mål gjorde blot panderynkerne hos Christian Lønstrup dybere. Younes Bakiz fik reduceret i slutningen til 1-4, men den scoring kan ikke fjerne indtrykket af en mangelfuld indsats fra gæsterne.

I det hele taget viste kampen, at pilen peger i hver sin retning for de to hold.

Mens Næstved stadig gør sig til i kampen om de sjove placeringer i top tre, så må FC Roskilde sande, at man skal finde et højere niveau end onsdagens, hvis man selv vil afgøre sin skæbne i kampen om at undgå degradering til 2. division.