21. september 2020
Ewout Oostwouder slog Yijan Zhai, men tabte til Allan Bentsen. Næstved vandt dog alligevel finalekampen 5-3. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Ewout Oostwouder slog Yijan Zhai, men tabte til Allan Bentsen. Næstved vandt dog alligevel finalekampen 5-3. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved tog første finalestik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved tog første finalestik
Sport Sjællandske - 21. maj 2019 kl. 23:54
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets første finalekamp om det danske mesterskab i bordtennis blev som ventet en intens affære med uforudsigelige udfald. Og ikke mindst tårnhøjt niveau, som man normalt ikke ser i den bedste, danske række.

Det er Danmarks to klart bedste hold, Næstved og Roskilde, der mødes i finaleserien, der spilles bedst af tre, og efter en Næstved-sejr på 5-3 i den første, er der lagt op til en gyser i anden finalekamp torsdag i Roskilde.

De mangedobbelte mestre fra Roskilde lagde ellers ud med en noget overraskende sejr til veteranen Allan Bentsen over Jiang Chang Hong, men Næstved tog de tre næste sejre. Især Ewout Oostwouders sejr over Roskildes ellers så suveræne kineser, Yujia Zhai, fik hjemmepublikum i Toksværd op af stolene.

Efter pausen slog den 50-årige superspiller, Allan Bentsen, til igen og slog Oostwouder i fem sæt og endda hele 11-3 i femte sæt.

Lige inden havde Roskildes Zhai fået genrejsning med en sejr over værternes Hong, der havde en svær aften, og dermed var alt stadig åben. Alexander Franzén slog ungarske Lakatos med 3-0 i sæt og så det hele i hænderne på Wang-Wei Peng, der skulle op mod Michael Maze.

En perfekt afslutning på den vel nok mest velspillede, danske holdkamp i denne sæson.

Michael Maze tvang kampen ud i fem sæt, og var foran 6-5 i det afgørende. Men hjemmebane-helten fik sat de rigtige bolde ind og tog sejren 11-8.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?