12. november 2019
Mark Kongstedt og Næstved besejrede FC Roskilde 2-1. Foto: Simon Ydesen
Mark Kongstedt og Næstved besejrede FC Roskilde 2-1. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved testsejrede mod Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved testsejrede mod Roskilde
Sport Sjællandske - 26. juni 2019 kl. 19:15
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det endte med en Næstved-sejr på 2-1, da man var en tur i Roskilde for at møde FC Roskilde i en træningskamp.

Det er ikke mange måneder siden, at Næstved og FC Roskilde spillede mod hinanden i 1. division, men det virker som en evighed siden, hvis man ser på, hvad der er sket hos de to klubber i de mellemliggende uger.

Næstved har fortsat assistenttræner Ricky Pabon i spidsen. I modsætning til lørdagens træningskamp mod Fremad Amager var den nye amerikanske Næstved-assistent meget afdæmpet. Der var oven i købet plads til smil. Instruktionerne blev dog stadig leveret klart og tydeligt men uden de bandeord, der vakte opsigt i lørdagens kamp mod Fremad Amager.

For FC Roskildes vedkommende var der tale om en kamp, hvor det var første gang man havde den nyudnævnte cheftræner Christian Iversen i spidsen.

Den nye Roskilde-træner kunne se sit hold få en hård begyndelse, da det var et velspillende Næstved-hold, der bragte sig foran efter et kvarters spil ved Ahmed Hassan.

Kampen blev afviklet over tre gange 30 minutter, og i kampens første halve time var Næstved klart det bedste hold. Det billede ændrede sig markant efter den første af de to indlagte pauser. I kampens anden tredjedel var det hjemmeholdet FCR, der var klart bedst. Her fik Nicolai Vallys udlignet, og det var helt efter spil og chancer, da FC Roskilde nu satte tempoet i kampen.

I kampens sidste halve time var der tale om en åben slagudveksling menllem to hold, der begge havde skiftet meget ud. Mod kampens slutning fik Næstveds brasilianske prøveangriber Caio scoret efter et forsvarskoks hos FC Roskilde.