21. januar 2019
Luka Dumic har senest spillet i Greve. Han er måske Næstveds nye angriber. Han skal i hvert fald træne med i den kommende uge hos de grønne. Også  den tidligere HB Køge-spiller Peter Therkildsen og HIKs  Mathias Andersen.
Luka Dumic har senest spillet i Greve. Han er måske Næstveds nye angriber. Han skal i hvert fald træne med i den kommende uge hos de grønne. Også den tidligere HB Køge-spiller Peter Therkildsen og HIKs Mathias Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved tester talentfuld trio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved tester talentfuld trio
Sport SJ - 14. januar 2018 kl. 21:47
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Næstved mandag eftermiddag har første træning efter endt vinterferie, vil der være tre nye ansigter med. Der er for alle tre spilleres vedkommende tale om unge talenter, der meget vel kan blive interessante forstærkninger til Næstved-truppen.

De tre spillere er Peter Therkildsen (tidligere HB Køge), Mathias Andersen (HIK) og Luca Dumic (Greve).

- Peter Therkildsen har vi allerede haft nede i 14 dage, inden truppen gik på ferie. Vi håber på, at vi kan få enderne til at mødes, fordi han vil straks fra start kunne presse sig på til en plads i startopstillingen, siger Jesper Frisenholm.

I tilfældet Mathias Andersen er der tale om en 21-årig offensiv spiller med et stort og i den grad uforløst potentiale. Den teknisk meget stærke kreatør er god til at sætte andre i scene, men han er også selv afslutningsfarlig, hvorfor han i den grad er en spiller, der kan være kampafgørende.

Mathias Andersen står noteret for 18 U-landskampe, og han har fået det meste af sin fodboldopdragelse i Brøndby, hvor han sammen med Andreas Christensen var de to lysende talenter i Brøndbys årgang 96.

- Mathias vil vi gerne se an. Vi ved, hvad han kan, men vi vil også gerne se ham i vores træningsmiljø. Der er ingen tvivl om, at der er noget uforløst i Mathias, og det kan jo være, at det kan blive her i Næstved, at han kan få det hele til at spille sammen, siger Jesper Frisenholm.

Sidste mand i trioen 23-årige Luka Dumic, der senest har slået sine folder i Greve i 2. division. Han er måske den spidsangriber, som Næstved-truppen har sukket efter hele efteråret.

- Luka er fysisk stærk, og han er en dygtig afslutter. Vi har set ham en del for Greve, og vi føler nok ikke helt, at han passer ind i deres spillestil, der er meget kontrabaseret. Jeg har en forventning om, at han vil passe bedre ind i vores måde at spille på, så jeg er meget spændt på at se ham hos os. Det kunne godt tænkes, at han er den angriber, vi har søgt efter, siger Jesper Frisenholm.

Efter planen skal Næstved og Peter Therkildsen relativt hurtigt finde ud af, om man har et match og en aftale, mens det er planen, at Mathias Andersen og Luka Dumic træner med i Næstved i den kommende uge med mulighed for spilletid mod FC Københavns reserver på torsdag.