20. juli 2019
Nikolaj Hansen og de øvrige Næstved-spillere kæmpede flot men forgæves ude mod Viborg.
Nikolaj Hansen og de øvrige Næstved-spillere kæmpede flot men forgæves ude mod Viborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved smed sejren væk i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved smed sejren væk i Viborg
Sport SJ - 09. september 2018 kl. 15:39
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved led en hård skæbne, da man tabte 1-2 ude mod Viborg.

Frem til et kvarter før tid lignede det ellers en overraskende Næstved-sejr, da sydsjællænderne var på besøg i Viborg.

Ahmed Hassan havde bragt Næstved foran, da han efter et kvarter udnyttede en gave i form af en mislykket Viborg-aflevering, der sendte Næstved-angriberen alene igennem.

Føringen var i flere omgange under pres inden pausen, da Viborg blev nærgående, men i takt med, at pausen nærmede sig, fik Næstved bedre styr på den defensive organisation.

Da de to hold havde byttet ende, var det i den grad Næstved, som dikterede kampen i det første kvarter af anden halvleg. Viborg virkede rådvild, mens Næstveds meget afklarede form for fodbold var tæt på at sende de grønne, der i dagens anledning optrådte i gråt, i front med 2-0.

Indskiftede Mathias Andersen fik en kæmpe chance, da Mads Olsen spillede ham fri. Desværre for Næstved blev Mathias Andersen tacklet i skudøjeblikket, og forsøget røg over mål.

Viborg var gennem hele anden halvleg en skygge af sig selv, så det var meget symptomatisk, at det var en Næstved-fejl, der banede vejen for Viborgs udligning.

Souheib Dhaflaoui tabte bolden på midten, og så gik det stærkt. Det endte med Nicklas Røjkjær kunne udligne, og samme Røjkjær blev også manden, der besejlede Næstveds skæbne, da han med en mistimet afslutning scorede til 2-1 kort før tid.