22. oktober 2019
Mateus Costa har tegnet en fire år lang kontrakt med Næstved og bliver dermed den anden brasilianske forstærkning denne sommer. Foto: Simon Ydesen
Mateus Costa har tegnet en fire år lang kontrakt med Næstved og bliver dermed den anden brasilianske forstærkning denne sommer. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved skriver med spændende kreatør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved skriver med spændende kreatør
Opdateret 20. juni 2019 kl. 15:41
Sport Sjællandske - 20. juni 2019 kl. 15:37
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er gang i direktør Peter Nielsens kuglepen i Næstved Boldklubs lokaler i disse timer. Seneste tilføjelse til Næstved-truppen er 22-årige Mateus Costa, der kommer til klubben efter at have optrådt for en lang række af de store brasilianske klubber. Blandt andet har han klubber som Palmeiras og Corinthians på sit CV.

arrow Læs også: Første brasilianer på papir i Næstved

Han er ikke verdens største fodboldspiller, og netop sin størrelse har været en stopklods for Mateus Costa i de store brasilianske klubber. Imidlertid er Mateus Costa udstyret med en teknik, der ligger et godt stykket over gennemsnittet for en dansk 1. divisionsspiller. De første dages træning har afsløret et teknisk niveau og nogle rappe fødder, der leder tankerne hen på en ægte brasiliansk fodboldspiller. Det vil sige en spiller, der kan lave sjove ting med bolden og få det til at se let ud.

Meldingen fra Næstveds ledelse er, at Matheus Costa forventes at blive en vigtig offensiv brik, men han skal lige bruge lidt mere tid end sin landsmand Edson til at vænne sig til spillestilen i 1. division, som er meget fysisk og dermed ikke lige hans kop te.

Som i tilfældet Edson har man også skrevet en fire år lang kontrakt med Meteus Costa. Han gør sig bedst på den offensive midtbane eller som hængende angriber og beskrives som en spiller, der skal bidrage med både mål og oplæg for Næstved i fremtiden.

arrow Egne talenter får chancen i Næstved
19. juni 2019 kl. 01:16 Opdateret: kl. 01:16