15. december 2019
Victor Wagner skal som på billedet til at kigge sig omkring. Han skal nemlig finde en ny klub, efter han har fået ophævet sin kontrakt med 1. divisionsklubben. Foto: Simon Ydesen
Victor Wagner skal som på billedet til at kigge sig omkring. Han skal nemlig finde en ny klub, efter han har fået ophævet sin kontrakt med 1. divisionsklubben. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved ophæver med Wagner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved ophæver med Wagner
Sport Sjællandske - 19. juli 2019 kl. 11:15
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Victor Wagner slutter sig til rækken af spillere, der nu kan kalde sig forhenværende Næstved-spillere.

Det kommer næppe som den store overraskelse, at Victor Wagner nu er fortid i Næstved. Den højde midterforsvarer har på trods af den lidt tynde besætning i midterforsvaret ikke været en del af Næstveds træningskampe, og for et par uger siden var han helt udeladt af truppen, der spillede to kampe på en dag ved Belt Cup i Nykøbing. Derfor har det nærmest virket som et spørgsmål om tid, før Victor Wagner forlod Næstved Boldklub, hvor til han kom i vinterpausen. Han var første signing, efter daværende Næstved-direktør Jacob »Gaxe« Gregersen blev indsat som ny direktør efter ejerskiftet.

Det blev til tre kampe for Næstveds førstehold for den 23-årige midterforsvarer, der nu drager videre i jagten på mere spilletid, som der ikke var udsigt til i Næstved.

- Victor har været yderst professionel i sin tid her i klubben, men der var ikke udsigt til ret meget spilletid for ham, så derfor er vi blevet enige om at ophæve samarbejdet, forklarer Næstveds sportslige administrator Peter Dinesen.

Victor Wagner spillede en del kampe for klubbens andethold i serie 1, og med udsigten til fast ophold på netop det hold i efteråret var der ikke den store ide i at fortsætte samarbejdet.

- Victor har brug for at spille fast på et godt niveau, og det har vi ikke været i stand til at tilbyde, da vi lige nu har andre spillere på den position, som ville stå foran ham i køen til spilletid, så vi har haft en dialog med Victor, og vi nåede frem til, at det her var den bedste løsning for begge parter, siger Peter Dinesen.