22. oktober 2019
Næstved-målmand Sylvester Sørensen og anfører Sebastian Nygaard (th) forsøger at afværge en farlig Herfølge-bold. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Næstved-målmand Sylvester Sørensen og anfører Sebastian Nygaard (th) forsøger at afværge en farlig Herfølge-bold. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved og Herfølge delte i serie 1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved og Herfølge delte i serie 1
Sport Sjællandske - 17. april 2019 kl. 21:54
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var masser af chancer og godt spil i begge ender, men det endte egentlig meget passende med en pointdeling efter 1-1 i serie 1-opgøret mellem Næstved og Herfølge.

De omkring 50 tilskuere så en underholdende kamp onsdag aften på kunstbanen i Næstved, hvor også Næstveds 1. divisionstræner, Michael Hemmingsen, og hans direktør, Jacob »Gaxe« Gregersen, blandt andet blev vidne til, at førsteholdsspiller, Mathias Andersen, bragte »de grønne« foran 1-0 efter 16 minutter.

Af andre fra Hemmingsens trup var også Victor Wagner og Damjan Krajisnik med, men det var unge Laurits Larsen og den gamle målræv, Karsten Jensen, der med lidt mere held og skarphed kunne have bragt hjemmeholdet yderligere foran inden pausen.

Efter sideskift havde Krajisnik et drøn af et skud på stolpen, men det var den tidligere Næstved-spiller, Morten »Polle« Christensen, der kunne udligne for Herfølge et lille kvarter efter pausen.

Herefter stod den på »indianerbold«, hvor begge hold kunne have afgjort opgøret med store chancer foran begge mål. Men det endte 1-1, hvilket var sydsjællændernes første pointtab i foråret.