24. maj 2019
Jacob Prtys er blevet belønnet for et flot 2018 med en udtagelse til det danske U21-landshold, hvor han kan se frem til at møde Spanien. Foto: Simon Ydesen
Jacob Prtys er blevet belønnet for et flot 2018 med en udtagelse til det danske U21-landshold, hvor han kan se frem til at møde Spanien. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved-keeper skal en tur til Spanien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved-keeper skal en tur til Spanien
Sport SJ - 05. november 2018 kl. 12:42
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jacob Pryts har været en af Næstveds absolutte profiler i det flotte efterår, så derfor kommer det næppe som den store overraskelse for de mest inkarnerede Næstved-fans, at Pryts nu er udtaget til det danske U21-landshold, men det er alligevel opsigtsvækkende at lade øjnene glide ned over den U21-landsholdstrup, som Niels Frederiksen udtog mandag til to kampe mod Spanien og England i midten af november.

For mens listen over klubnavne tæller klubber som Sampdoria, Ajax Amsterdam og Borussia Dortmund, så er det ikke hverdagskost at se Næstved Boldklub optræde på sådan en liste.

Det er ikke desto mindre tilfældet, for Jacob Pryts Larsen er med i U21-landsholdstruppen.

- Jeg er pavestolt, for det er kulminationen på et fantastisk 2018 for mig. Egentlig også for Næstved. Jeg fik det at vide efter kampen mod Fremad Amager, så jeg havde en meget ambivalent søndag aften, for på den ene side var jeg meget skuffet over, vi tabte, men på den anden side var jeg glad for udtagelsen til U21-landsholdet, siger Jacob Pryts.

Da Jacob Pryts Larsen senest var afsted med U20-landsholdet i oktober, var han i Spanien, og turen går atter til den Iberiske Halvø. Denne gang for at møde Spaniens U21-landshold. Her ser det ud til, at Jacob Pryts Larsen kan forvente skarp modstand.

Det er måske ikke det mest navnkundige spanske U21-landshold i historien, men Valencia-profilen Carlos Soler, der holder Daniel Wass ude af holdet og Athletic Bilbaos keepertalent Unai Simon er nogle af de forventede modspillere for Jacob Pryts og resten af det danske U21-landshold.

- Jeg ved ikke, om jeg skal stå hele kampen i Spanien, men jeg er blevet lovet spilletid i den kamp, og så må vi se, hvordan det bliver skruet sammen. Planen er så, at jeg vender hjem til Næstved dagen efter om torsdagen, for vi har en kamp mod Nykøbing om søndagen, siger Jaocb Pryts.

Der er udtaget tre målmænd til det danske U21-landshold i denne omgang. Daniel Iversen fra Oldham ligner det oplagte førstevalg, og så skal Oskar Snorre og Jacob Pryts efter alt at dømme kæmpe om pladsen som reservekeeper til næste sommers EM-slutrunde. Daniel Iversen er ikke med i den første kamp mod Spanien, men han stødertil truppen, når den vender hjem for at spille mod England i Esbjerg. Her rejser Jacob Pryts så til Næstved for at være til rådighed for Michael Hemmingsens kampforberedelser.