23. oktober 2019
Næstved-truppen er på papiret ganske bred lige nu, men i realiteten er der for få spillere, der holder niveau til 1. division. Det har sendt sportslig administrator Peter Dinesen på spillerjagt i Danmark. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Næstved-truppen er på papiret ganske bred lige nu, men i realiteten er der for få spillere, der holder niveau til 1. division. Det har sendt sportslig administrator Peter Dinesen på spillerjagt i Danmark. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved jagter større bredde og tester OB'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved jagter større bredde og tester OB'er
Sport Sjællandske - 10. juli 2019 kl. 07:23
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Dinesen, der er sportslig administrator i Næstved, og velsagtens det nærmeste klubben kommer en sportsdirektør, er i øjeblikket i gang med at finde danske spillere, der kan gå ind og sikre den nødvendige bredde i Næstved-truppen.

- Lige nu vurderer vi, at spillere som Ibrahim Laar og Mateus skal bruge noget tid for at blive klar til at spille 1. division. Derfor er det nu vores opgave at sikre den nødvendige bredde, så vi ikke er så sårbare i tilfælde af skader eller karantæner, som vi ved vil opstå i løbet af sæsonen, siger Peter Dinesen.

Næstveds sportslige administrator er ganske godt tilfreds med den startopstilling, man lige nu kan mønstre.

- Vores startopstilling fejler ikke noget. Den har et fint niveau. Der er dog nogle positioner, hvor vi er meget sårbare. Blandt andet i midterforsvaret, siger Peter Dinesen.

Weekendens indtryk fra Nykøbing viser, der er lang vej til spilletid for Mads Nordam og den brasilianske prøvespiller Douglas, der sammen udgjorde et midterforsvar, som på ingen måde så ud til at holde niveau til 1. division.

- Vi har Anton Pedersen til prøvetræning i denne uge. Han kommer fra OB, hvor han har fået sin fodboldopdragelse. Han er en spændende ung midterforsvarer, og hvis det går godt, så er det langt fra utænkeligt, at vi gerne vil lave en aftale med ham, siger Peter Dinesen.

- Indtil videre er planen, at han træner med ugen ud, og så er han nok med i søndagens træningskamp mod AB, siger Peter Dinesen.