19. september 2019
Næstved kommer ikke i kamp på søndag, da kampen mod Fremad Amager er udsat på grund af landsholdsudtagelser hos amagerkanerne. Foto: Simon Ydesen
Næstved kommer ikke i kamp på søndag, da kampen mod Fremad Amager er udsat på grund af landsholdsudtagelser hos amagerkanerne. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved holder fri på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved holder fri på søndag
Sport Sjællandske - 18. marts 2019 kl. 18:20
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstved kommer ikke i kamp i den kommende weekend, hvor man ellers skulle have afviklet en hjemmekamp mod Fremad Amager.

Forklaringen er, at Fremad Amager har fået udtaget et par spillere til landsholdsopgaver, og derfor får man nu rykket kampen til en endnu ikke kendt dato.

Kampflytningen kommer lidt på tværs af træner Michael Hemmingsens planer. Næstved-træneren ville nemlig gerne have kørt videre på den gode stime, som man har åbnet 1. division med i foråret, hvor det er blevet til syv point i tre kampe mod henholdsvis Viborg, Silkeborg og Thisted.

- Jeg ved godt, at vi har nogle skader lige nu, men jeg ville nu helst have spillet kampen. Jeg synes, at vi er inde i en god periode, og mod Thisted viste spillerne igen, at vi sagtens kan bære at mangle et par normale stamspillere. Der er bare andre, der stepper op og tager ansvar, så jeg ville helt klart have foretrukket at spille søndagens kamp som planlagt, siger Michael Hemmingsen.

Hvis han skal prøve at finde noget positivt ved kampflytningen er det, at det giver ekstra tid til Jacob Pryts og Christoffer Boateng til at blive kampklare igen.

- For Pryts' vedkommende ved vi forhåbentlig meget mere i løbet af ugen. Vi krydser fortsat alt for, at det ikke er korsbåndet, der er røget. Hvis ikke det er tilfældet må vi se, hvornår han er klar igen. Her kan det naturligvis være fint med en ekstra uge til at komme sig, siger Michael Hemmingsen.

- I forhold til Boateng er det fint med en ekstra uges ro til hans skulder, der har brug for hvile for at komme sig, siger Michael Hemmingsen, der påpeger, at han gerne havde været en ekstre midugekamp foruden, som det nu bliver til med udsættelsen.