18. januar 2019
Preben Christensen var i foråret 2014 cheftræner i Næstved. Siden har han været en tur i HB Køge, men nu er han atter en del af Næstveds trænerteam, hvor han skal varetage flere opgaver. Foto: John Ringstrøm
Preben Christensen var i foråret 2014 cheftræner i Næstved. Siden har han været en tur i HB Køge, men nu er han atter en del af Næstveds trænerteam, hvor han skal varetage flere opgaver. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter tidligere cheftræner tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter tidligere cheftræner tilbage
Sport SJ - 18. juli 2018 kl. 21:11
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Næstveds 1. divisionstrup onsdag eftermiddag spillede intern træningskamp, var der et velkendt ansigt med på sidelinjen. Preben Christensen havde nemlig første arbejdsdag i Næstved.

Den tidligere førsteholdstræner i Næstved var i efteråret 2015 en del af trænerteamet i HB Køge, og siden har der været stille omkring Preben Christensen på fodboldfronten, men nu er han tilbage i Næstved, hvor han skal varetage jobbet som transitionstræner og head of coaching. En lang men ikke desto mindre vigtig stillingsbetegnelse.

- Transitionstræner dækker over, at jeg skal være med til at forberede den enkelte spiller på en overgang. Det kan eksempelvis være, når en spiller skal tage springet fra U17 til U19, men det er nok primært i forhold til, at den enkelte spiller skal tage springet fra U19 op til seniorfodbold, at min rolle er vigtig, siger Preben Christensen.

Han var med på sidelinjen under den interne træningskamp netop for at iagttage tre U19-spilleres præstationer. De var inviteret med op til træningskampen for at sikre 22 mands deltagelse.

Den anden del af Preben Christensens nye titel er head of coach, der frit oversat til dansk betyder, at han skal ind og hjælpe de enkelte årgangstrænere i Næstveds talentafdeling.

- En stor del af min arbejdsopgave i klubben er at være ude på træningsbanen og arbejde sammen med de andre trænere. Det er ikke et spørgsmål om, jeg skal komme og kloge mig, men jeg vil gerne være med til at udvikle de dygtige trænere, vi har i talentafdelingen, siger Preben Christensen.

Sideløbende med sit job som transitionstræner og head of coaching i Næstved vil Preben Christensen fortsætte som fodboldtræner på Haslev Idrætsefterskole.