23. september 2019
Indtil videre må Stefan Vico nøjes med at se til på træningsbanen. Han afventer nemlig arbejds- og opholdstilladelse. Foto: Simon Ydesen
Indtil videre må Stefan Vico nøjes med at se til på træningsbanen. Han afventer nemlig arbejds- og opholdstilladelse. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved henter serbisk forsvarsspiller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved henter serbisk forsvarsspiller
Sport Sjællandske - 03. april 2019 kl. 09:20
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt i al succesen i 1. division har Næstved lidt opsigtsvækkende valgt at skrive kontrakt med forsvarsspilleren Stefan Vico, der kommer til klubben fra FK Rad i den bedste serbiske række. Her har Stefan Vico nået at spille 15 kampe i denne sæson, inden han blev fritstillet tidligere på året.

Det åbner op for, at Næstved kan tilknytte ham med omgående virkning.

Direktør Jacob »Gaxe« Gregersen forklarer, at Stefan Vico er en spiller med et stort potentiale.

- Han kan blive rigtig god ham her. Stefan er 24 år, og han har noget erfaring fra et højt niveau. Der var andre og meget større klubber ude efter ham, men vi fik ham, fordi han ser gode muligheder for spilletid, siger Jacob »Gaxe« Gregersen.

Stefan Vico kan dække flere positioner i bagkæden, men han kan også fungere som kantspiller, og den alsidighed er noget, som »Gaxe« ser som et ekstra plus. Hvis man kigger på den nuværende Næstved-trup er der rigeligt med forsvarsspillere, og Stefan Vico er da heller ikke hentet til Næstved for at lukke et decideret hul.

- Vi er godt dækket ind, så vi har kun hentet Stefan, fordi vi mener han kan blive rigtig god for os. Hvis vi ser en god mulighed og får chancen for at hente en god spiller, så slår vi til, og det er tilfældet denne gang, siger Jacob »Gaxe« Gregersen.

Stefan Vico lader forstå, at han ikke er kommet til Næstved for at nyde det lovende danske forårsvejr. Der skal arbejdes hårdt på at komme på holdkortet.

- Jeg er kommet til Næstved for at spille og vinde fodboldkampe. Det er min ambition med at være her. Jeg vil vinde, siger Stefan Vico.

Den 176 centimeter høje forsvarsspiller beskriver sig selv som en spiller med kvaliteter i både det offensive og defensive.

- Jeg vil gerne med frem og være offensiv, jeg er ret hurtig, og så er jeg aggressiv. Defensivt sætter jeg en ære i at forsvare, siger Stefan Vico, der har været udtaget til Montenegros U21-landshold for nogle år siden. Han har dobbelt statsborgerskab som så mange andre fra Sebien. Netop på grund af sin serbiske nationalitet må Stefan Vico vente med at komme i aktion, til han har fået sin arbejds- og opholdstilladelse på plads.