16. oktober 2019
Næstveds nye direktør Jacob "Gaxe" Gregersen fastslår, at han meget gerne ser en udvidelse af Næstved-truppen. Foto: Simon Ydesen
Næstveds nye direktør Jacob "Gaxe" Gregersen fastslår, at han meget gerne ser en udvidelse af Næstved-truppen. Foto: Simon Ydesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved har for få spillere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved har for få spillere
Sport Sjællandske - 15. januar 2019 kl. 16:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Simon Ydesen
Jacob "Gaxe" Gregersen skal som ny direktør i Næstved Boldklub have mange kasketter på. Der er dog ingen tvivl om, at han kommer til at dedikere en del tid til det rent sportslige, hvor han med sin baggrund som sportsdirektør i Sønderjyske og FC Vestsjælland meget naturligt kan varetage den del af forretningen uden større udfordringer.

arrow Læs også: Ude god men hjemme bedst

En af de første og største opgaver er derfor at få styr på, hvordan Næstved-truppen skal se ud til forårets kampe.

Her har "Gaxe" allerede gjort sig en observation, der er ret kontant.

- Vi har for få spillere i truppen, så vi starter bestemt ikke med at sende nogen ud. Der er ingen tvivl om, at vi godt kunne bruge en større trup, så det bliver også noget, vi arbejder efter, men vi skal lige lande og lære folk at kende, og så har vi nogle ideer, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

Ligesom tidligere udmeldinger får den nye Næstved-direktør dog understreget, at der ikke bliver tale om nogen revolution.

- For et halvt år siden handlede det om overlevelse, og ja, der er kommet nogle nye folk, men udgangspunktet er i reglen det samme. Vi har nogle forskellige tanker, som vi skal prøve at føre ud i livet, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

De nuværende Næstved-spillere skal altså ikke frygte for en snarlig fyreseddel, og der er også anerkendelse fra den nye direktør.

- Der skal ske noget. Vi har en agenda, og vi har en trup, der har gjort det godt, så som udgangspunkt føler vi os ikke presset på tiden, siger Jacob "Gaxe" Gregersen.

Han varsler flere nye tiltag i de kommende dage.

Blandt andet går der rygter om, at man vil tilføre nogle ghanesiske spillere fra Alex Quayes akademi til Næstved-truppen.

arrow Passionen for fodbold fylder meget for Ernst
22. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 20:04
arrow Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge
19. januar 2019 kl. 19:02 Opdateret: kl. 14:41
arrow Første nye ansigt er landet i Næstved
17. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 22:18