16. januar 2019
Nikolaj Hansen er ved at være tilbage i topform,og han bliver derfor et stort aktiv for Næstved.
Nikolaj Hansen er ved at være tilbage i topform,og han bliver derfor et stort aktiv for Næstved.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved forlænger med profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved forlænger med profil
Sport SJ - 14. februar 2018 kl. 08:00
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næstveds sportschef Jesper Frisenholm kan glæde sig over, at det er lykkes ham at forlænge kontrakten med Nikolaj Hansen frem til sommeren 2019. Den rutinerede lederskikkelse stod ellers til at have kontraktudløb efter denne sæson.

- Vi har været meget tilfredse med det niveau, som Nikolaj har vist her i opstarten. Det ser ud til, at han er kommet stærkt igen, og derfor har det også været et stort ønske at få forlænget aftalen med ham, siger Jesper Frisenholm.

Selv er Nikolaj Hansen også ved at føle sig oven på efter en slem ankelskade ødelagde store dele af 2017 for ham.

- Jeg vil rigtig gerne give et større bidrag, end jeg selv følte mig i stand til i min første kontraktperiode. Nu føler jeg atter, jeg kan bidrage igen, fordi jeg er ved at være tilbage i topform, siger Nikolaj Hansen.

Han kunne let have fundet sig en klub tættere på bopælen i København, men han er faldet godt til i Næstved.

- Den primære årsag til min forlængelse er, at jeg er rigtig glad for at være i klubben. Næstved er en klub med klare ambitioner, og så har vi en god gruppe spillere, så rent socialt er det også et dejligt omklædningsrum at være en del af, siger Nikolaj Hansen.

- Og så er der ikke mindst rigtig gode perspektiver i det sportslige. Vi har nået et punkt, hvor vi kan kæmpe med om oprykningspladserne, og hele vores fundament virker noget bedre, end da jeg kom til klubben. Michael Hemmingsen har virkelig fået sat nogle ting i system, så også på den front er jeg meget positiv, siger Nikolaj Hansen.