22. november 2017
Jesper Christiansen (bag stolpen i grå trøje) er tæt på at score i slutningen af 1. halvleg ude mod Frem i 2. division. Men hans forsøg rammer stolpen. Foto: John Ringstrøm
gallery icon

Se billedserie

Jesper Christiansen (bag stolpen i grå trøje) er tæt på at score i slutningen af 1. halvleg ude mod Frem i 2. division. Men hans forsøg rammer stolpen. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved fik sæsonens første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved fik sæsonens første sejr
Sport SJ - 19. august 2017 kl. 18:33
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje forsøg var lykkens gang for Næstveds nedrykkere i fodboldens 2. division.

I Valby Idrætspark vandt sydsjællænderne 1-0 på et mål af Souheib Dhaflaoui, der kort ind i 2. halvleg fik skrabet bolden forbi Frems målmand, Marco Brylov.

Dhaflaoui gjorde det i det hele taget glimrende i den times tid, han var på banen, og gav undervejs flere prøver på hans tekniske kunnen, som ofte drev modstandernes forsvar til vanvid.

Mens den tidligere FC Nordsjælland-spiller var afgørende i den offensive del af Næstveds spil, var målmand Viktor Anker kampafgørende i den anden ende. Den unge keeper måtte hive en mesterredning op to minutter før tid på et nærgående forsøg fra hans tidligere Brøndby-kammerat, Daniel Holm.

Der var chancer til mere end det ene mål - i begge ender.

Næstved var klart bedst i 1. halvleg, hvor anfører Kristoffer Munksgaard var tæt på et par gange. Og Jesper Christiansen ramte også stolpen i slutningen af halvlegen. Valby-holdet havde dog et par sporadiske forsøg, der kunne have givet bonus.

Efter pausen trak sydsjællænderne sig længere tilbage på banen, og det gav nogle farlige situationer foran Viktor Anker. Blandt andre ved den tidligere Næstved-spiller, Daniel »Elly« Pedersen, og Frem kunne også med rette brokke sig over et straffespark, de ikke fik.

Det blev ved 1-0 og dermed sæsonens første sejr til Næstved, der kravlede op på sjettepladsen i tabellen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk