21. november 2017
Søren Jensen (t.v.) stod for Næstveds enlige scoring, da man spillede 1-1 mod Fremad Amager. Foto: Jens Wollesen
Søren Jensen (t.v.) stod for Næstveds enlige scoring, da man spillede 1-1 mod Fremad Amager. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved fik årets første point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved fik årets første point
Sport SJ - 19. marts 2017 kl. 15:39
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to nederlag i forårets to første turneringskampe blev det langt om længe til point for Næstved, da man spillede 1-1 hjemme mod Fremad Amager.

Det så ellers skidt ud i kampens første halve time, hvilket kulminerede med et fælt forsvarskoks, som Rune Friis udnyttede til at bringe gæsterne foran med 1-0.

Næstved fik dog kæmpet sig fint ind i kampen, og mod første halvlegs afslutning fejrede Søren Jensen sit 100 kamps jubilæum med en udligning til 1-1, da han fulgte op på et frispark fra Andreas Moss.

Det virkede umiddelbart som om, Næstved havde tænkt sig at afgøre tingene til egen fordel, da man fra anden halvlegs begyndelse satte Fremad Amager under tryk, men det blev ikke til mere end de gode intentioner. I stedet virkede det som om Fremad Amager fik bedre fat, men ingen af holdene fik for alvor skabt de store åbne chancer, der kunne retfærdiggøre en sejr til et af holdene.

Det ene point kan dog vise sig at være en ringe trøst for Næstved, der tabte terræn i bunden, da Vejle samtidig sikrede sig en 2-1-sejr over AB. Det betyder, at Næstved har fem point op til Fredericia, der ligger lige over stregen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk