21. november 2018
Kristoffer Munksgaard var knivskarp foran kassen, da han noterede sig for tre scoringer i 4-3-sejren over FC Københavns U19-hold. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kristoffer Munksgaard var knivskarp foran kassen, da han noterede sig for tre scoringer i 4-3-sejren over FC Københavns U19-hold. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved besjrer FCK-talenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved besjrer FCK-talenter
Sport SJ - 18. januar 2018 kl. 23:27
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets første træningskamp tegnede til at blive lidt af en walk over for Næstveds 2. divisionshold, da FC Københavns U19-talenter blev straffet benhårdt, hver gang man begik en fejl i første halvleg med en pauseføring på 4-0 som resultat, men anden halvleg viste omvendt, at der er markant forskel på et koncentreret og et ukoncentreret Næstved-hold. Derfor endte sejren »kun« med at lyde på 4-3.

Særligt Kristoffer Munksgaard var skarp foran mål. Næsted-kaptajnen scorede tre af Næstveds fire mål i første halvleg. Prøvespilleren Mathias Andersen kom på tværs af et ægte hattrick, han scorede til 3-0. Der var kort sagt klasseforskel. Det var drenge mod mænd.

I pausen fik det unge FCK-hold en opsang, og så kom Mathias Høst på banen for løverne. Mathias Høst, der bor i Mogenstrup og tidligere har spillet for Næstved, kom ind og gjorde det fremragende. Han var en evig trussel, og kronede han 45 flotte minutter med to scoringer. Særligt reduceringen til 1-4 var særlig flot.

Næstved producerede gennem hele kampen nogle store chancer, men i modsætning til Munksgaards skarphed i første halvleg manglede Tarik Mourhrib og Souheib Dhaflaoui kvalitet i deres afslutninger efter pausen, hvor chancerne om muligt var større.

At kampen blev lige, skyldtes en række store personlige fejl i et lettere ukoncentreret Næstved-forsvar, men på trods af den spinkle sejr var der indiskutabelt klasseforskel på de to hold, da Næstved spillede nogenlunde op til niveau.

Størst spænding var der i forhold til de tre prøvespillere, hvor Mathias Andersen fik 50 minutter på banen, mens Luka Dumic og Peter Therkildsen begge spillede hele kampen.

- De gjorde det godt alle sammen. Det var meget fint at få set dem i kamp, siger Næstved-træner Michael Hemmingsen.

Mens Peter Therkildsen er på prøve hele januar, så er Mathias Andersen og Luka Dumic for så vidt færdige med deres prøveperioder. Derfor var de under ekstra kraftig lup i torsdagens kamp.

- Det så fint ud for begges vedkommende, så nu sætter vi os ned og snakker med dem. De har begge haft en god uge her, hvor de har fået vist sig godt frem, så nu må vi se, siger Michael Hemmingsen.