25. november 2017
Kristoffer Munksgaard scorede det andet mål, da Næstved besejrede Holbæk 2-0 i en træningskamp. Foto: Anders Ole Olsen
Kristoffer Munksgaard scorede det andet mål, da Næstved besejrede Holbæk 2-0 i en træningskamp. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved besejrede Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved besejrede Holbæk
Opdateret 13. februar 2017 kl. 06:09
Sport SJ - 11. februar 2017 kl. 15:14
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uden på nogen måde at spille sig ud sikrede Næstved sig en 2-0-sejr over Holbæk, da de to sjællandske traditionsklubber krydsede klinger i en træningskamp.

Næstved kom i front midt i første halvleg, da Søren Jensen med en kælen yderside, der var en Paolo Maldini værdig, snittede et hjørnespark i mål.

I første halvleg havde Holbæk bolden mest, men det blev til ganske få chancer til gæsterne, der ikke formåede at komme helt tæt på at true Sebastian Olsen i Næstved-målet.

I pausen skiftede Næstved det meste af et hold, mens Holbæk holdt igen med at sende nye folk på banen. Den disciplin fik gæsterne dog også øvet sig på i løbet af de sidste 45 minutter.

Efter pausen havde Næstved klart bolden mest, men kun i en håndfuld tilfælde blev det farligt. Holbæk var for sit vedkommende heller ikke så giftige, at det var værd at skrive om. Et par halve chancer og et par langskud var det offensive udbytte af anden halvleg for Holbæk. For Næstveds vedkommende var Mikkel Jensen kommet på banen i pausen, og han gjorde sig godt bemærket med to store chancer i anden halvleg. Minussiden var, at han ikke fik konverteret en af de to store muligheder til mål.

Mod kampens slutning førte en velgennemspillet kontra til, at Kristoffer Munksgaard gjorde det til 2-0 for Næstved, hvilket var et meget retvisende billede på anden halvleg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk