21. juli 2019
Mathias Brandt. Foto: NHH
gallery icon

Se billedserie

Mathias Brandt. Foto: NHH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved Herlufsholm opruster med venstrehåndede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved Herlufsholm opruster med venstrehåndede
Sport SJ - 12. marts 2019 kl. 17:00
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprykningen til 1. division er forduftet for Næstved Herlufsholms håndboldmænd i denne sæson. Sydsjællænderne er seks point efter Roskilde på andenpladsen med kun tre kampe tilbage, og det virker usandsynligt, at de bliver hentet. Selv om de to hold faktisk mødes lørdag i Roskilde, hvor Næstved Herlufsholm skal vinde med mindst 13 overskydende mål for at bevare håbet.

Til gengæld kan sydsjællænderne blive en alvorlig aspirant til oprykning i næste sæson, da klubben allerede nu har sikret sig fire dygtige spillere - og endda alle venstrehåndede, som de ikke har haft nogen af i indeværende sæson.

Fra Køges bundhold i 1. division kommer den tidligere Korsør Slagelse-spiller, 25-årige Mathias Brandt, og fra Korsør Slagelse kommer højrefløjen, Martin Larsen på 20 år.

Derudover ventes Mads Olsgaard tilbage fra en langvarig skade og ydermere har Andreas Gylling meldt sig under fanerne igen. Den 26-årige højreback har efter en årrække med knæskader spillet med på Næstved Herlufsholms andethold i denne sæson, men fra næste sæson satser han på et comeback på klubbens bedste hold.

Læs mere i Sjællandske onsdag.