23. september 2020
Søren Jakobsen, der er eventchef i NFH, er klar over, at det er kontroversielt at flytte klubbens DM-finalekampe til Arena Næstved, men det bliver altså tilfældet. Foto: John Ringstrøm
Søren Jakobsen, der er eventchef i NFH, er klar over, at det er kontroversielt at flytte klubbens DM-finalekampe til Arena Næstved, men det bliver altså tilfældet. Foto: John Ringstrøm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NFH spiller DM-finale i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NFH spiller DM-finale i Næstved
Opdateret 01. maj 2017 kl. 22:58
Sport Sjællandske - 01. maj 2017 kl. 22:15
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

NFHs ledelse har truffet et kontroversielt men naturligt valg, da man har valgt at flytte klubbens DM-finaler mod København til Arena Næstved, hvor man kan klemme op mod 3.000 ind i stedet for cirka en tredjedel hjemme i Nykøbing.

arrow Læs også: Håndbold i topklasse i Arena Næstved

Glæden var stor på Falster, da det søndag stod klart, at de lokale håndbolddarlings fra NFH havde sikret sig en historisk plads i DM-finalen. Straks rejste der sig dog et spørgsmål, der for alvor kan få de lokale sind i kog: Skulle finalen spilles hjemme i egen hule, eller skulle den flyttes til Arena Næstved?

Det er langt fra første gang, at Arena Næstved ville komme i brug til en NFH-kamp, men det er et alt andet end populært valg hos de lokale fans, der lader Søren Jakobsen - eventchef i NFH - forstå, at det ikke falder i god jord, når man skal til Næstved for at spille hjemmekampe.

Efter lange og svære overvejelser nåede man dog frem til den konklusion, at det var bedst at afvikle den første og potentielt også den tredje DM-finale i Arena Næstved.

- Vi har oplevet en helt vild interesse for kampen. Vi er blevet kimet ned hele dagen af folk fra hele regionen, der ville have billetter. Selvom det ikke er nogen let beslutning, så er vi nået frem til, at det er den mest fornuftige, siger Søren Jakobsen, der også godt er klar over, at han ikke vinder nogen popularitetspriser på flytningen til Næstved.

For at tage toppen af eventuelle lokale protester over flytningen til Næstved, så har Søren Jakobsen og den øvrige ledelse udsendt en pressemeddelse, hvor man forklarer, hvorfor man har valgt at gøre sådan, men om det er nok til at formilde de lokale håndfoldfans er endnu uvist.

Sikkert er det imidlertid, at NFH er i klubbens første DM-finale, og det har Søren Jakobsen stadig svært ved at fatte. Faktisk havde han også svært ved at opfatte, at pladsen var hjemme, da Viborg brændte et afgørende straffekast i sidste sekund af søndagens semifinale.

- Jeg stod og kiggede ind i en mur, da Viborg-spilleren skulle skyde. Da jeg så hørte vild jubel, troede jeg vi havde tabt, men jeg havde helt glemt, at jeg stod blandt vores egne fans, og de var gået helt amok, fordi vi var kommet i finalen, siger en smågrinende Søren Jakobsen.

NFH spiller den første af potentielt tre DM-finaler mod København Håndbold lørdag den 13. maj.

Billetterne bliver sat til salg klokken 10.00 på ticketmaster.

arrow Nykøbing Falster Håndbold dropper Arena Næstved
12. december 2018 kl. 13:27 Opdateret: kl. 10:17
arrow Populære håndboldkvinder vender tilbage til Arenaen
10. september 2018 kl. 05:57 Opdateret: kl. 16:44
arrow NFH overvejer arenaen efter stor prisstigning
07. juni 2018 kl. 08:53 Opdateret: kl. 08:56
Har debatten om sexisme taget overhånd?