23. september 2019
Onsdag forventes at blive dagen, hvor handlen med Næstved Boldklub endelig falder på plads.
Onsdag forventes at blive dagen, hvor handlen med Næstved Boldklub endelig falder på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: NB forventes solgt onsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NB forventes solgt onsdag
Sport Sjællandske - 09. januar 2019 kl. 05:17
Af Simon Ydesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt tyder på, at aftalen om et salg af Næstved Boldklub til udenlandske købere bliver lukket i løbet af onsdagen. Peter Birk har skrevet under, så nu ventes det langt om længe at falde på plads.

arrow Læs også: Ude god men hjemme bedst

Det har efterhånden udviklet sig til en saga om salget af Næstved Boldklub til en tysk investorgruppe anført af den tidligere tyske landsholdsspiller Fabian Ernst. Da Sjællandske første gang kunne skrive om salgsplanerne, forventede man et salg inden jul.

Nu skriver vi januar 2019, og salget er endnu ikke helt på plads, men ifølge de parter, som Sjællandske har været i kontakt med i løbet af tirsdagen, så er det nu et par underskrifter, der mangler for at lukke handlen endegyldigt.

I kulissen sidder kommende sportschef Jacob »Gaxe« Gregersen og tripper utålmodigt for at komme i gang med sit arbejde. Han har af gode grunde ikke foretaget sig noget som helst, mens forhandlingerne har stået på. Spørgsmålet er, hvad han kommer til at gøre som det første i spidsen for Næstved Boldklub, hvor spillertruppen mandag fik at vide, at der nok kommer til at ske et og andet, når klubben bliver solgt.

Og de har stået på længe. Først var der knaster i forhold til salgsprisen, og siden blev det et spørgsmål om salgsbetingelser. Nu er det hele imidlertid gået i orden ifølge Sjællandskes oplysninger, så de sidste autografer forventes sat på papir i løbet af onsdagen. Følg med på sn.dk, hvor det vil blive offentliggjort ligeså snart der er nyt om salget af Næstved Boldklub.

arrow Passionen for fodbold fylder meget for Ernst
22. januar 2019 kl. 07:00 Opdateret: kl. 20:04
arrow Se billeder: Næstved åbner ny æra med sejr over HB Køge
19. januar 2019 kl. 19:02 Opdateret: kl. 14:41
arrow Første nye ansigt er landet i Næstved
17. januar 2019 kl. 08:00 Opdateret: kl. 22:18