22. november 2017
For blot  lidt over en uge siden vandt Jacob Madsen og Line Lykke Jensen første afdeling af den tyske ADAC Opel Rallye Cup med denne Opel ADAM Cupbil, men i weekendens løb kørte de af vejen og kom rigtig galt afsted.Foto: Sven Kollus
For blot lidt over en uge siden vandt Jacob Madsen og Line Lykke Jensen første afdeling af den tyske ADAC Opel Rallye Cup med denne Opel ADAM Cupbil, men i weekendens løb kørte de af vejen og kom rigtig galt afsted.Foto: Sven Kollus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestrene i voldsomt rallyuheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestrene i voldsomt rallyuheld
Sport SJ - 17. april 2017 kl. 22:04
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den forsvarende danske rallymester for tohjulstrukne biler op til 1600 kubikmotorer, Jacob Madsen fra Ruds Vedby, udgik sammen med sin co-driver Line Lykke Jensen, Stenløse, i første afdeling af DM.

Efter blot et par kilometers kørsel af første prøve i det nordtyske »Cimber Rallye« kørte han og co-driver, Line Lykke Jensen, af vejen i deres Opel Adam R2.

I et stort højresving ramte det venstre hjulpar nogle træstubbe, så bilen blev slynget op i luften og roterede 360 grader.

- Baghjulene blev revet af, så vi landede hårdt på karossen, lyder det fra Jacob Madsen, da Sjællandske fanger ham fra hans sygeseng på hospitalet i Flensburg.

Her har han fået konstateret to brud i ryggen, men en scanning skal vise, om det er nødvendigt at operere.

- Jeg har brækket ryggen to steder, men heldigvis på den »gode« side af rygsøjlen, forklarer den unge vestsjællænder, der aldrig tidligere har været ude for så voldsomt et uheld.

- Det er vilkårene, og den risiko, der er forbundet med sporten, siger Jacob Madsen.

Line Lykke Jensen blev udskrevet dagen efter, da hun »kun« havde pådraget sig mindre knubs.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk