17. oktober 2019
Efter en jævnbyrdig start dominerede Christian Sigsgaard DM-finalen og vandt titlen i herresingle udendørs for anden gang. Foto: Dansk Tennis Forbund
gallery icon

Se billedserie

Efter en jævnbyrdig start dominerede Christian Sigsgaard DM-finalen og vandt titlen i herresingle udendørs for anden gang. Foto: Dansk Tennis Forbund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere regn end sved på panden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere regn end sved på panden
Opdateret 08. juli 2019 kl. 01:00
Sport Sjællandske - 07. juli 2019 kl. 21:59
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en vinderserv sikrede tennisspilleren Christian Sigsgaard sig søndag eftermiddag det danske mesterskab i herresingle og tyrede jublende en bold op mod den grå sommerhimmel.

Måske var det som en tak til vejrguderne, der midt i første sæt lod regnen falde over Hillerød Tennisklub. For de våde og blæsende vejrforhold lod bestemt ikke til at genere den 22-årige Gentofte-spiller fra Næstved.

I finalen slog han sin klubkammerat August Holmgren med 6-2, 6-1, og i det hele taget var topseedede Sigsgaard suveræn ved DM og afgav højst tre partier i et sæt i turneringen.

I 2016 blev Christian Sigsgaard dansk mester i både herresingle og herredouble, og i 2017 snuppede han titlerne i herredouble og mixeddouble.

Og guldmedaljerne ved DM udendørs kommer åbenbart i par for sydsjællænderen, der gik glip af 2018-udgaven af turneringen på grund af en langvarig skade.

Søndag blev det nemlig også til to gange frisk guld, da han vandt mixeddoublen sammen med Maria Jespersen.

I finalen slog Gentofte-parret planmæssigt Nicolai Ferrigno og Sille Tranberg fra Lyngby med 6-2, 6-4.