22. september 2019
Joachim Hesselholt var den eneste VK Vestsjælland-spiller, der havde lidt tur i sine server og leverede tre esser. I alt blev han noteret for otte vundne point i kvartfinalen mod Hvidovre. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Joachim Hesselholt var den eneste VK Vestsjælland-spiller, der havde lidt tur i sine server og leverede tre esser. I alt blev han noteret for otte vundne point i kvartfinalen mod Hvidovre. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medaljedrømmen bristede på hjemmebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medaljedrømmen bristede på hjemmebane
Sport Sjællandske - 17. marts 2019 kl. 18:45
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter torsdagens nederlag i den første kvartfinale i Hvidovre havde VK Vestsjællands træner Michael Birk en plan for succes i søndagens returkamp i Korsørhallen.

Bedre modtagninger og bedre server skulle skaffe vestsjællænderne en sejr og fremtvinge en afgørende tredje kamp om en plads i semifinalen.

Første del af planen virkede sådan set godt nok, for VKV'erne havde fint fat i gæsternes server i første sæt.

Men desværre var der alt for mange fejl i værternes egne server.

Den unge landsholdsspiller Oskar Madsen er statistisk ligaens farligste server. Men han lagde ud med at fyre sin første serv i kampen langt ud over baglinjen, og efterfølgende fulgte både Fraser Smith, Daniel Gordon og Jacob Bech op med fejlserver.

Trods de mange gratis point til Hvidovre, fulgte VK Vestsjælland med til 22-22, men efter en lille halv times spil afgjorde gæsterens topscorer Steen Sørensen sættet med at smash til 25-23.

Hvidovre snuppede også andet sæt med 25-16, og selv om VK Vestsjælland var foran 21-19 i tredje sæt, gik også det modstandernes vej efter seks point på stribe.

Sejren sikrede Hvidovre en plads i semifinalerne, mens VK Vestsjælland nu skal spille om placeringerne fra nummer fem til otte. Her venter der først to-tre kampe mod Nordenskov 24,. 27. og 31. marts.

- Det skal vi prøve at hidse os op til, men nu skal spillerne lige have lov til at være skuffede - og det er jo den følelse, vi står med lige nu, siger Michael Birk.