25. marts 2019
Mathias Thomsen forsøgte at skabe noget i Korsør Slagelses bagkæde, men det lykkedes for sjældent. Foto: Claus Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Mathias Thomsen forsøgte at skabe noget i Korsør Slagelses bagkæde, men det lykkedes for sjældent. Foto: Claus Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Korsør Slagelse og dommerne gik helt ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Korsør Slagelse og dommerne gik helt ned
Sport SJ - 11. november 2018 kl. 22:15
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At dømme ud fra stillingen, var det eneste overraskende ved søndagens 2. divisionskamp mellem Korsør Slagelse og topholdet fra Roskilde, at hjemmeholdet var foran efter et kvarters spil.

Da først Roskilde-spillerne fik skruet op for både fart og koncentration, gik det dog stærk, og så ændrede cifrene på måltavlen sig fra 7-5 til 11-18 ved pausen, inden opgøret sluttede 21-37.

I mangel af spænding blev dommerparret Sammy Mikkel Christensen og Kristoffer Vestergaard Nielsen et hedt emne blandt tilskuerne, som blev vidner til hele 10 udvisninger i anden halvleg.

Syv af dem gik til Korsør Slagelse, og træner Per Berg tegnede sig for den ene efter et frustreret akrobathop på sidelinjen, da han endnu engang var uenig i en kendelse.

- Jeg håber, de bliver degraderet lige lukt i Helvede..., lød det fra Per Berg efter kampen.

- Deres eneste formål med at kommer her er at ødelægge vores søndag. Vores egen præstation var direkte latterlig - men det var deres også..., siger han.

De to dommere var dog på ingen måde kampafgørende, for Korsør Slagelse-spillerne formåede snildt at tabe kampen ved egen kraft.

- Så snart det går godt, så begynder vi at opfinde alle mulige nye ting, og pludselig aner den ene ikke, hvad den anden gør. Og så ender det i 1.000 fejl. Så jeg er meget skuffet, siger Per Berg.

I den anden lejr var Roskildes træner Rasmus Svane derimod ganske godt tilfreds efter målfesten. Ikke mindst glædede det ham, at holdet kom stærkt igen efter den lidt middelmådige start på kampen - og at alle markspillere kom på scoringslisten.

- Man kommer jo ikke foran med fem mål i starten hver gang, så det var fint at prøve modgang. Og det var rart at se, hvordan holdet klarede det mentalt, siger Rasmus Svane.