21. juli 2019
De to målscorere - Næstveds Andreas Moos og Nicolai Jessen.  Foto: Peter Andersen
De to målscorere - Næstveds Andreas Moos og Nicolai Jessen. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongemål af Moos gav premieresejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongemål af Moos gav premieresejr
Sport SJ - 03. marts 2019 kl. 15:37
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bøgen er ikke helt sprunget ud endnu, men forårsfornemmelserne piblede alligevel i krogene, da Næstved og Viborg indledte forårssæsonen i fodboldens 1. division.

Og helt vildt var det, da Andreas Moos med cirka 10 minutter igen scorede årtiers mål på stadion i Næstved. Så sprang alt nærmest ud i jubel - i hvert fald hos hjemmeholdet og de fleste af de 2.191 tilskuere.

Fra omkring 25 meters afstand sendte han et projektil helt op i det ene målhjørne udenfor Viborg-keeperens rækkevidde. Et kongemål af en anden verden.

Næstved ikke har tabt på ProfaGroupPark siden 6. august 2017, hvor Skovshoved vandt 3-1, og det har »de grønne« stadig ikke.

Den ene af de to nye ejere, tyske Fabian Ernst, var tilstede og fik sig en debutsejr, og selvfølgelig sammen med sine to direktører, Jacob »Gaxe« Gregersen og Michael Buchholtz, der ellers havde haft deres at se til op til søndagens premiere med skandalen om de to lejede spillere, Tobias Arndal og Jeppe Illum, som lavpunktet.

Men en start som den 1-0-sejr over en oprykningskandidat kan ingen tage fra sydsjællænderne. En kærkommen sejr oven på de seneste ugers tumult.