19. maj 2019
Morten Porsborg  gjorde det fint for Dalby, indtil han blev skadet med en forvredet ankel. I 2. halvleg var han kun på banen i få minutter og kunne ikke forhindre det store nederlag. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Morten Porsborg gjorde det fint for Dalby, indtil han blev skadet med en forvredet ankel. I 2. halvleg var han kun på banen i få minutter og kunne ikke forhindre det store nederlag. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klasseforskel i topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klasseforskel i topopgør
Sport SJ - 28. oktober 2018 kl. 22:54
Af John Ringstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dømt topopgør i »laden«, som Dalby-hallen så kærligt kaldes, og her har mange modstandere i håndboldmændenes 2. division lidt deres »Waterloo«.

Men ikke Roskildes unge mænd denne søndag eftermiddag. Træner Rasmus Svanes mandskab trak tænderne ud på hjemmeholdet og kunne trække sig tilbage med en kæmpesejr på 31-20.

- Det er et forfærdeligt sted at spille, så vi er rigtig glade for sejren. Jeg mener også, at vi er flere klasser bedre end Dalby og derfor var det en kamp, vi skulle vinde, kom det selvsikkert fra Roskilde-træneren.

Svane så nu heller ikke specielt nervøs ud undervejs. Bortset fra en nogenlunde lige start havde Roskilde opgøret under kontrol og så ud til at have et ekstra gear, der kunne aktiveres, hvis værterne kom for tæt.

På intet tidspunkt var Dalby nærmere end to mål og det var endda så tidligt i kampen som ved 10-12. Roskilde gik til pausen foran 15-10...

- Det er selvfølgelig ingen katastrofe at tabe med 10-12 mål, men det er en katastrofe, at Anders Porsborg må gå ud efter 20 minutter, da han slog hovedet i gulvet, og to minutter efter Morten. Det påvirker også de andre, at vi må undvære tre profiler i bagkæden. Og det er også ærgerligt, at det udvikler sig sådan foran fuldt hus på tilskuerpladserne. Vi ville jo gerne have gjort det godt, erkendte Dalby-lederen, Per Rasmussen.