20. november 2017
Jacob Winther blev far til lille Ella for tre uger siden, og siden er det ikke blevet til meget nattesøvn. Trætheden var dog ikke til at se i kampen mod Ishøj, hvor både han og holdkammeraterne ydede en fin indsats. Foto: Christina Hesselholt
gallery icon

Se billedserie

Jacob Winther blev far til lille Ella for tre uger siden, og siden er det ikke blevet til meget nattesøvn. Trætheden var dog ikke til at se i kampen mod Ishøj, hvor både han og holdkammeraterne ydede en fin indsats. Foto: Christina Hesselholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karantæneramt træner coachede sit hold til sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karantæneramt træner coachede sit hold til sejr
Sport SJ - 12. februar 2017 kl. 21:49
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På grund af karantæner skulle Ishøj klare sig uden både træner Maciej Kordysz og flere af holdets øvrige faste spillere i søndagens udekamp mod VK Vestsjælland, men alligevel lykkkedes det sidste sæsons semifinalister at få sat en stopper for en trist periode med fire nederlag på stribe.

Akkurat som i efterårets første kamp mellem de to hold vandt Ishøj 3-1 i sæt, men fra begyndelsen så det ellers ud til, at bundholdet fra VK Vestsjælland skulle sikre sig den kun anden sejr i Volleyligaen i klubbens historie - og så endda i træk.

Spillemæssigt var VK Vestsjælland ovenpå fra start og sikrede sig første sæt i overbevisende stil med 25-16, og så kunne den karantæneramte del af Ishøj-truppen ikke holde sig på tilskuerpladserne længere.

Taktikmødet i pausen mellem første og andet sæt havde 10 deltagere, og åbenbart fandt de frem til noget fornuftigt.

I hvert fald vandt Ishøj andet sæt 25-18 uden de store problemer.

Trænere og spillere, der har karantæne, må ikke hjælpe deres hold under kampen, og i pausen mellem andet og tredje sæt fik VK Vestsjællands officials gjort dommerparret opmærksom på, at Maciej Kordysz igen coachede sit hold.

Dommerparret fik sat en stopper for de mest åbenlyse forsøg på hjælp udefra, men et par gange i løbet af kampen måtte de igen slå ned på kontakt mellem den lovlige og den ulovlige del af Ishøj-holdet.

- Jeg går ud fra, at det får konsekvenser, sagde VK Vestsjællands træner Kim Buchwald at hans hold havde misbrugt sætbolde i både tredje og fjerde sæt og tabt dem 29-31 og 25-27.

Kim Buchwald vil dog ikke selv forfølge sagen yderligere.

- Det kan ikke være nødvendigt, når det var så tydeligt. Dommerne siger også, at de har styr på det og vil skrive noget på kamprrapporten. Resultatmæssigt betyder det jo heller ikke noget for os, andet end at en sejr ville se pænt ud i stillingen. Men det var en vigtig kamp for Ishøj, siger Kim Buchwald, med henvisning til, at vestsjællænderne skal spille kvalifikationskampe om at blive i rækkens, mens Ishøj kæmper for at sikre sig en plads i kvartfinalerne.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk