22. april 2019
Efter sikre sejre i de første to sæt, fik VK Vestsjællands mænd problemer mod Ikast, men til sidst kunne de dog juble over en sejr på 30-28 i fjerde sæt. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Efter sikre sejre i de første to sæt, fik VK Vestsjællands mænd problemer mod Ikast, men til sidst kunne de dog juble over en sejr på 30-28 i fjerde sæt. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Juleferie på femtepladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Juleferie på femtepladsen
Sport SJ - 09. december 2018 kl. 22:21
Af Claus Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var stor jubel i Korsørhallen, da VK Vestsjælland afgjorde søndagens hjemme- kamp mod Ikast KFUM med en sejr på 30-28 i fjerde sæt.

Fem matchbolde skulle der til før sejren var i hus, og undervejs havde gæsterne endda en enkelt chance for at fremtvinge et afgørende femte sæt.

VK Vestsjællands træner Michael Birk tog dog den dramatiske afslutning stille og roligt. I hvert fald bagefter.

- Jeg følte mig ikke usikker, og det var ikke sådan, at jeg tænkte »Åh nej«, krydsede fingre og syntes, det var en fifty-fifty kamp, siger Michael Birk.

- Hvis vi skulle have været ud i et femte sæt, så er jeg også sikker på, at vi havde steppet op og vundet. Men jeg er da glad for, at vi lukker den i fjerde og får alle tre point - og slutter året af på den måde, siger han.

Fra kampens start var der ellers ikke mange tegn i sol, måne og julestjerner på, at der ville blive nævneværdig spænding i opgøret.

VK Vestsjælland cruisede gennem de to første sæt, men efter sejre på 25-20 og 25-12 kylede Michael Birk selv en skovlfuld grus i maskineriet i form af en række udskiftninger. Og så nappede gæsterne tredje sæt med 25-18.

I fjerde sæt lykkedes det så værterne at kæmpe sig tilbage i kampen og afgøre den til egen fordel - og det skyldtes ikke mindst australske Fraser Smith og landsholdsspilleren Oskar Madsen.

De to leverede henholdsvis 19 og 24 point og var sikre afsluttere i angrebene.

Med sejren kan VK Vestsjælland nu holde jule- og nytårspause på femtepladsen i ligaen, og det er Michael Birk godt tilfreds med.

- Det er meget positivt, at vi ligger der med så ung en trup, som vi har. Og vi har vist, at vi kan spille op med alle holdene og være med, hvor det er sjovt, siger Michael Birk.